Dansk

Virksomhed

 • STORM
 • Virksomhedsrådgivning

Virksomhedsrådgivning

Hos STORM Advokatfirma tilbyder vi kvalificeret rådgivning indenfor blandt andet følgende områder:

Vi sørger altid for, at du får en helhedsløsning og dermed det bedst mulige resultat af vores rådgivning. Det er vores ambition at være virksomhedernes foretrukne juridiske samarbejdspartner.

Det siger vores kunder


De er blevet store, de er stærke, professionelle, yder professionel service. Og så er der en personlighed bagved – det kan jeg godt li’. Typisk er et samarbejde med et advokatfirma nogle kolde facts, men her oplever jeg også en varme bagved.

Direktør Lars Grotian, Grotian A/S


Vi har en god dialog om sagernes indhold, og de arbejder meget professionelt og effektivt. Så jeg er rigtig godt tilfreds.

Property Asset Manager Lars Slyngborg, Aberdeen Asset Management Denmark A/S


Derudover har vi en meget stærk familieretsafdeling. Advokaterne i denne afdeling arbejder dagligt med det krydsfelt, der er mellem virksomheden og familieretten, ligesom der ydes bistand vedrørende fx generationsskifte.

Brug menuen til at læse mere om vores rådgivning.Listen er på ingen måde udtømmende, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller få en vurdering af din konkrete udfordring.

Har du spørgsmål vedr. din virksomheds behov, er du naturligvis velkommen til at kontakte STORM Advokatfirma på telefon 7230 1205 eller pr. mail på lth@stormadvokatfirma.dk.

Mød vores team

Inden for hver af de seks discipliner har vi erfarne jurister, der er 100 procent på hjemmebane, og som er klar til at gå gennem både ild, vand og alle de nødvendige retsinstanser for at nå det bedst mulige resultat.

om-storm

Kontakt os

 • Adresser:
  Tankedraget 7, 5. sal.
  9000 Aalborg
  Messevej 2
  9600 Aars
  Østergade 15, 2. sal
  9690 Fjerritslev

Se åbningstider

Vil du gerne ringes op?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op snarest muligt.