mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

storm advokatfirma

2020 blev den perfekte storm – med negativt fortegn

STORM Advokatfirma var ved indgangen til 2020 gearet til vækst. Akkurat som i mange andre år. Den forventede vækst udeblev, og virksomheden måtte notere sig et underskud i millionklassen og sige farvel til flere kolleger.

Det er ikke altid, tingene går som forventet. Især ikke, når en verdensomspændende pandemi lammer et helt samfund. Coronakrisen satte sig tydelige spor hos STORM Advokatfirma, som gik ind til 2020 med en klar plan om vækst. En plan der blev inficeret af en virus.

– Vores omsætning blev ikke som forventet. Vi havde tab på opgaver, vi havde udført. Vi var nød til at foretage afskedigelser. Vi endte derfor med at have for meget plads, så vi måtte leje lokaler ud. Så, alt i alt endte vi i en perfekt storm med negativt fortegn, der resulterede i et rigtig stort underskud i størrelsesordenen over 10 millioner kroner. Det er den hårde konklusion på 2020, siger CEO og partner i STORM Advokatfirma, Rune Hyllested.

Da coronakrisen begyndte i marts 2020, blev advokatfirmaets strategi genbesøgt, for at se, om den fortsat matchede virkeligheden.

– Vi vurderer, at der vil blive ekstra brug for vores ressourcer, særligt inden for kriseramte, nødlidende og lukningstruede virksomheder. Derfor vælger vi, på trods af krisen, at fastholde en vækststrategi. Det gør vi næsten frem til udgangen af 3. kvartal, hvor vi må indse, at den vurdering af markedet var forkert. Den vækst, vi havde troet på, udebliver, forklarer Rune Hyllested.

Rune Hyllested, CEO og partner, STORM Advokatfirma

Rune Hyllested fortæller her om 2020 i STORM Advokatfirma og om forventningerne til 2021

Herefter blev strategien ændret til at få tilpasset ressourcer og omkostninger til virksomhedens omsætning.

– Problemet med at tilpasse så sent på et år er, at året jo nærmest er gået, inden man får ændret retning. Det er det resultat vi ser nu. At vi henset til vores forventninger til markedet og vores rigtigt gode kolleger, valgte at fastholde vores oprindelige strategi, hvilket viste sig i bagklogskabens lys, at være forkert og vi skulle have justeret tidligere, siger Rune Hyllested.

Han ser tilbage på et 2020, hvor der blev arbejdet hårdt på alle fronter.

– Hvad der virkelig er lykkedes, at vi har en ekstremt dedikeret medarbejderskare, som vi ejere i STORM skylder en rigtig stor tak til for den store indsats der er ydet henover hele 2020, og den dedikation der er for at komme igen her til 2021 og frem ad.

Se hvilke forventninger Rune Hyllested har for 2021 i videoen ovenfor.

STORM Advokatfirmas årsregnskab for 2020 er endnu ikke offentliggjort.