mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Er et landbrug selskab noget for dig?

Årets Økologiske Frontløber i Danmark

STORM Advokatfirma har bistået Det Samfundsnyttige Landbrug med etablering af det prisvindende sharemilking-projekt (delelandbrug).

Kort forklaret går konceptet i sharemilking ud på, at en ung landmænd kan eje selve køerne, så kan en anden part eje bygninger og jorde. Den unge mælkeproducent køber endvidere foder og græsning af ejeren af bygninger og jorde. Efterfølgende leverer han gødning retur til ejeren af bygningerne. Samt betaler en reel leje af de benyttede bygninger. En rigtig god måde for unge landmænd at etablere sig på, uden at de skal ud i store investeringer.

Ude i verden er det ikke en ny tankegang. Men i Danmark har det forholdt sig noget anderledes, hvor vi i høj grad er oppe imod selvejertanken.

Vinderen af “Årets Økologiske Frontløber” vurderer, at ser vi ti år frem, så vil 20 pct. af mælken i Danmark blive produceret under sharemilking-konceptet. Spændende om han får ret.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med sharemilking, så kontakt STORM Advokatfirma for yderligere informationer om mulighederne.

TV2salto