mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Advokat Aalborg – Storm Advokatfirma

Er du kommet i den situation, hvor der er brug for en advokat? Så lad en af vores professionelle advokater hjælpe og rådgive dig. Ofte kan det betale sig at vi er med fra starten. Hos Storm advokatfirma Aalborg er vi altid klar til at give dig juridisk og professionel rådgivning, uanset hvilken situation du står i.

Du kan finde alle vores medarbejdere, og kontakt information på advokaterne under fanen medarbejdere. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon 72 30 12 05

Hvorfor Storm Advokatfirma Aalborg?

Storm advokatfirma har base i Aalborg og er derfor også den største af vores afdelinger. Selvom vi har base i Aalborg, så arbejder vi i hele landet. Vi rådgiver virksomheder og private i hele landet og vores kærnekompetencer er i vores hurtige og saglige sagsbehandling, så du tydeligt kan mærke, at handlekraft er vores kernekompetence og nærvær vores mærkesag. Den endelige løsning for dig skal mere end blot løse dine problemer og udfordringer. Den skal sikre, at du kommer bedst muligt videre.

Du finder os på Tankedraget 7, 5. sal., 9000 Aalborg