mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Nyheder > Interne nyheder > En af advokatfirmaets stjerner sidder i receptionen
Winnie er en af STORMs stjerner

En af advokatfirmaets stjerner sidder i receptionen

Det første indtryk varer ved. Det ved man hos STORM Advokatfirma, hvis ambition er, at have Danmarks bedste kundemodtagelse. For at nå målet, har firmaet ansat en af landets bedste receptionister.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du møder mennesker. Heller ikke på et advokatkontor.

– Halløøøw!

Har du besøgt STORM Advokatfirmas hovedkontor, er du måske blev mødt af ovenstående velkomst. Bag det uformelle goddag i receptionen sidder Winnie Clausen. En af landets bedste receptionister med meget mere.

– For mig er det vigtigt, at det føles som at komme hjem. At du føler, at du kommet et sted hen, du kender og bliver genkendt. Akkurat som når du besøger en god ven, siger Winnie Clausen.

Hun er udvalgt blandt over 300 ansøgere til jobbet som receptionist med mod på at være ledestjerne i advokatfirmaets store ambition om at have Danmarks bedste kundemodtagelse.

Det rigtige match

– Vi arbejder hele tiden med vores kunders tilfredshed, fordi vi har et ønske om altid at blive bedre. Her er det første møde yderst vigtigt, viser de tilbagemeldinger, vi får fra kunderne, siger HR chef hos STORM Advokatfirma, Mikkel Secher Marcussen.

HR chefen peger på, at det er vigtigt med den helt rette person, når det gælder kundernes første møde med firmaet. Winnie er derfor nøje udvalgt og hun har selv en del af forklaringen.

– Jobbet er skræddersyet til mig. Jeg har selv indflydelse på det, jeg laver og jeg får lov til at være god til det. Mange steder bliver du begrænset. Skal der eksempelvis tages en beslutning, skal du spørge tre andre. Det tager tid og imens dør idéen. Sådan er det ikke her. Her er der ikke langt fra idé til handling og det giver en fantastisk dynamik, siger Winnie.

Kundernes tilbagemeldinger viser med al tydelighed, at Winnie var den helt rigtige til jobbet.

Hos STORM er man ikke ”bare receptionist”. Man er meget mere. Winnie er eksempelvis ansvarlig for de mange arrangementer, der bliver holdt i huset. Det gælder både det logistiske og praktiske i det enkelte arrangement, men også i at have det store overblik over de mange arrangementer, som også eksterne aktører ønsker at holde hos advokatfirmaet.

– Jeg fungerer bedst når der sker meget og intet er, som det plejer. Lidt lige som når ledningen til dine høretelefoner bliver knudret sammen. Det kan virke uoverskueligt og man fristes til bare at bruge dem, som de er, og måske kun bruge den ene ørestik, fordi det er den, som er mindst viklet ind. Men man kan lige så godt gøre det ordentligt. Sætte sig ned og tage de fem minutter, det tager at få det viklet ordentlig ud. Det er besværligt, men når det lykkes at få dem ud, er følelsen af succes nok til, at det var besværet værd, siger Winnie Clausen.

Winnies menneskeforståelse og tilgang passer perfekt til STORM Advokatfirmas ønske om, at møde kunderne på deres præmisser.

– Så vi er det helt rigtige match, lyder det fra Mikkel Secher Marcussen.