mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

BMG A/S: Har du leveret korn og mangler betaling?

BMG A/S: Har du leveret korn og mangler betaling?

Siden BMG A/S udsendte en pressemeddelelse søndag, har vi i STORM Advokatfirma modtaget henvendelser fra landmænd, der har leveret korn til BMG A/S og har betaling til gode. Kontakt os, hvis du står i denne situation.

I følge flere medier er BMG A/S på vej mod konkursbehandling. I den forbindelse er STORM Advokatfirma blevet kontaktet af flere landmænd. Landmændene har det tilfælles, at de har leveret uden sikkerhed for betaling. Det vil sige at der ikke er sikkerhed i eksempelvis det leverende korn.

Udgangspunktet for disse tilgodehavender er, at krav kan anmeldes i boet som et simpelt krav, der erfaringsmæssigt har ringe chance for at opnå betaling.

Stå ikke alene med dit krav
STORM Advokatfirma er i fuld gang med at samle kravene fra landmænd, der har beløb til gode, med henblik på at sikre disses interesser bedst muligt.

Til LandbrugsAvisen, siger advokat (L) og CEO i STORM Advokatfirma, Rune Hyllested:

– Som udgangspunkt har man tabt pengene og der er et virksomhedspant, der står først. Men hvis man står sammen, så er der en chance for, at vi bedre kan varetage landmændenes interesser i konkursboet med en samlet stemme.

Han anbefaler derfor alle, der måtte have penge i klemme i konkursen til at henvende sig til STORM Advokatfirma.

– Vi vil herefter varetage anmeldelsen af dit krav og undersøge, hvorvidt der er mulighed for at landmændenes stemme kan være gældende i forbindelse med konkursboets behandling, siger Rune Hyllested.

Kontakt advokat (L) Rune Hyllested på telefon 22 22 55 24 eller mail rh@stormadvokatfirma.dk