mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Boligkøb > Køb af sommerhus
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

Skal du købe bolig?

Få en gratis vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vurderingen er gratis og uforpligtende.


STORM > Boligkøb > Køb af sommerhus

Køb af sommerhus

At købe sommerhus er en proces, der minder om at købe villa. Der er ved køb af sommerhus mange juridiske dokumenter, der skal gennemgås. Brug vores rådgivning, så I kan være helt trygge ved købet.

For mange mennesker er det en drøm at købe sommerhus, som dog ofte kan virke uoverskuelig i forhold til alle de mange dokumenter og juridiske forhold i forbindelse med købet. At købe sommerhus er for mange en stor investering, og det er derfor vigtigt at få en specialiseret advokat til at gennemgå samtlige dokumenter inden købet, så købet af sommerhuset foregår trygt og sikkert.

Hos STORM Advokatfirma er vi specialiserede i at rådgive om køb af fast ejendom, også de særlige forhold, der gør sig gældende ved køb af sommerhus. Vi står derfor altid klar med rådgivning, både før, under og efter købet.

Vigtige overvejelser i forbindelse med købet af sommerhus

Ved køb af sommerhus, er der flere specielle og vigtige forhold I skal være opmærksomme på. Der bliver oftest udarbejdet elinstallationsrapport og tilstandsrapport med henblik på at oplyse køber om sommerhusets tilstand, og samtidig fremlægges der tilbud om at tegne ejerskifteforsikring. Vi rådgiver naturligvis om rapporternes betydning samt om valg af ejerskifteforsikring og forsikringsbetingelserne.

Det er samtidig vigtigt at være opmærksom på, om sommerhuset er underlagt særlig regulering eller bestemmelser i form af lokalplaner eller medlemskab af grundejerforening, som kan have betydning for jeres køb af sommerhuset og den fremtidige benyttelse.

Et andet vigtigt parameter ved jeres køb af sommerhus er udlejning. Er der eksempelvis allerede en udlejningsaftale for sommerhuset, kan der være allerede indgåede aftaler om udlejning I skal respektere. Vi har derfor i vores rådgivning i forbindelse med jeres køb af sommerhus også stort fokus på, hvilke mulige aftaler om udlejning, som sælger har indgået, og om I kan overtage eller opsige aftalerne.

Husk advokatforbeholdet

Ovenstående er blot eksempler på vigtige forhold I skal være opmærksomme på i forbindelse med jeres køb af sommerhus. Vi anbefaler derfor, at I altid søger rådgivning hos os, når I køber sommerhus.

Sørg derfor altid for, at få indsat et advokatforbehold i købsaftalen inden den underskrives hos sælger eller ejendomsmægleren. Advokatforbeholdet giver jer mulighed for, at få ændret forhold i købs-aftalen, som vi efter en gennemgang af dokumenterne sammen med jer måtte finde uhensigtsmæssige. Advokatforbeholdet kan formuleres sådan her: ”Nærværende købsaftale er i sin helhed betinget af en advokat fra STORM Advokatfirmas godkendelse”.

I er naturligvis velkomne til at kontakte os inden I underskriver købsaftalen, hvis I har spørgsmål i forbindelse med jeres underskrift og forestående køb, ligesom I er velkomne til at kontakte os og få oplyst direkte kontaktoplysninger til den advokat, der kan rådgive jer i forbindelse med købet.

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


Eller brug nedenstående formular:

Skal du købe bolig?

Få en gratis vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vurderingen er gratis og uforpligtende.