mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Køb af Lystejendom

Har du fundet en lystejendom til salg, som du overvejer at købe, er det vigtigt at du er opmærksom på hvilke særlige regler der måtte gælde for den pågældende ejendom. Hvis ejendommen er underlagt reglerne om landbrugspligt, er det vigtigt at være opmærksom på, hvorvidt du ved din erhvervelse kan opfylde betingelserne for bopælspligt.

Lystejendom og bopælspligt

Hos STORM Advokatfirma har vi advokater med speciale i rådgivning om køb og salg af lystejendomme, opfyldelse af bopælspligt og de øvrige krav der følger med, hvis din kommende ejendom er omfattet af landbrugslovens bestemmelser.

Der er mange, der har en drøm om at flytte på landet og være omgivet af smuk natur og masser af plads. I hele Danmark ligger der uden for byerne lystejendomme, som for de fleste vedkommende er omfattet af forskellig lovgivning, hvad enten det er en ejendom med landbrugspligt, en skovejendom eller eksempelvis en lystejendom med mulighed for jagt. Inden du køber en lystejendom, er det en god idé at få et overblik over hvilke særlige regler, der gør sig gældende for netop dén ejendom, som du ønsker at købe. 

Ejendomsmægler lystejendomme

Er ejendommen allerede til salg hos eksempelvis en ejendomsmægler, kan det rette overblik og en grundig forberedelse, sikre dig et godt udgangspunkt til eventuelle forhandlinger. Ved at kontakte en af vores advokater med speciale i fast ejendom tidligt i processen, sikrer du dig bistand og rådgivning i hele processen fra forhandling og til endelig overtagelse af ejendommen.

Har den lystejendom, som du ønsker at købe de rette forudsætninger, herunder placering og planlægningsmæssige rammer, kan det være relevant at undersøge, hvorvidt det er muligt at opdele ejendommen i flere boliger, såfremt du ikke ønsker at beholde det fulde areal selv. De fleste lystejendomme er placeret i en landzone, og hos STORM Advokatfirma kan vi hjælpe dig med at undersøge hvorvidt der er mulighed for, at du kan få en såkaldt landzonetilladelse til den ønskede opdeling.

Dette gør sig også gældende såfremt du ønsker at købe en lystejendom, hvor du ønsker mulighed for en nyopført bygning, eller hvis lystejendommen er et håndværkertilbud, hvor den ønskede renovering rækker ud over hvad du har tilladelse til, grundet eksempelvis frednings-, planlægnings- eller naturbeskyttelsesmæssige hensyn.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller brug nedenstående formular:

    Skal du købe bolig?

    Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

    Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.