mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Nyheder > Virksomhedsrådgivning > Et friskt pust og ekstremt forretningsorienteret

Et friskt pust og ekstremt forretningsorienteret

Statsautoriseret revisor, René Yde Aagesen har med stor succes startet sit eget revisionsselskab op. RéVision+ hedder det og gennem de seneste 10 år har han brugt advokat og CEO i STORM Advokatfirma, Rune Hyllested.

– Jeg har kendt Rune Hyllested gennem mere end 10 år og brugt ham som sparringspartner og advokat i flere sager. Rune er ekstremt forretningsorienteret og ser hele tiden mange muligheder, siger René Yde Aagesen.

Revisionsfirmaet har adresse i Viborg, Århus, Aalborg og Aars – samt online.

– Senest har jeg brugt STORM Advokatfirma i forbindelse med en ejendomshandel. Tempoet var højt og kvaliteten var i orden. I denne handel var det altid modparten jeg skulle vente på, ikke STORM Advokatfirma, lyder det fra René Yde Aagesen.

RéVision+ tilbyder revision, regnskab og værdiskabende rådgivning. Selskabet rådgiver om skatte- og momsmæssige forhold, og har særlig ekspertise i rådgivning om forretningsudvikling, formueoptimering og forretningsafhændelse.

Selv er René Yde Aagesen meget tilfreds med den rådgivning han får fra STORM Advokatfirma.

– Jeg synes, at STORM Advokatfirma er et friskt pust til advokatbranchen. Man forsøger at nytænke hvordan branchen kan fungere, siger han.

På spørgsmålet om han kan anbefale STORM Advokatfirma til andre, svarer han med et smil:

– Det er allerede sket.

Har du og din virksomhed brug for sparring? Kontakt os allerede i dag på telefon 72 30 12 05.