mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

STORM Advokatfirma – fremtidens foretrukne advokatkontor

STORM Advokatfirma – fremtidens foretrukne advokatkontor

Når Fronthuset på den gamle eternit-grund i Aalborg næste år står færdig, betyder det samtidig velkommen til nye kontorer for STORM Advokatfirma.
Til at indrette kontorerne får vi i STORM Advokatfirma kyndig vejledning fra indretningsarkitekterne hos Made By Concept, der har fået til opgave at indrette kontoret således det udtrykker vores vision,
og giver optimale fysiske rammer.

I den forbindelse har Mie Møller, arkitekt og partner i Made By Concept, skrevet følgende:

STORM Advokatfirma – fremtidens foretrukne advokatkontor

Det seneste projekt jeg har været involveret i, omhandler en totalindretning på 2300 kvadratmeter* for STORM Advokatfirma.

STORM Advokatfirma markedsfører sig anderledes, de møder deres klienter anderledes, og de arbejder anderledes. Virksomhedens vision er, at blive fremtidens foretrukne advokatfirma, hvor kontorets fysiske rammer spiller en essentiel rolle i jagten på at tiltrække de dygtigste i branchen.
Rune Hyllested – administrerende partner i STORM Advokatfirma, vil gerne skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes trivsel er i centrum og hvor det sociale rum inviterer byens borgere indenfor til forskellige arrangementer og udstillinger. Som Space Planner på et sådan projekt, har vi her fået mulighed for at skubbe til grænserne og præsentere et fremtidigt rumdesign, der brander virksomhedens vision og danner ramme om en ny kultur.”

Hele artiklen kan læses på følgende link:
https://www.linkedin.com/pulse/vi-sanser-fremtidens-arbejdsplads-mie-m-?trk=hp-feed-article-title-like

Hos STORM Advokatfirma glæder vi os til vi kan tage de nye kontorer i brug og vi søger altid nye dygtige kollegaer.