mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Nyheder > GDPR > Har du råd til ikke at have styr på den kommende persondataforordning?

Har du råd til ikke at have styr på den kommende persondataforordning?

Den nye persondataforordning vil introducere væsentlige skærpede regler til persondatabeskyttelse, herunder nye krav til datasikkerhed og væsentlige større bødeniveauer.

Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at virksomheder allerede nu forbereder sig på de nye regler.

Vi hjælper din virksomhed med at få styr på persondata og undgå de store bøder.

Næsten alle virksomheder behandler persondata. Det kan være oplysninger om kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere eller helt andre parter. Men mange virksomheder lever ikke op til de gældende krav til persondatabeskyttelse og er ikke klar til de nye skærpede krav, når den nye persondataforordning træder i kraft.

Hos STORM Advokatfirma tilbyder vi et målrettet tjek af din virksomheds overholdelse af kravene til persondatabeskyttelse. Igennem vores persondata-compliance forløb skaber vi et struktureret overblik over din virksomheds datastrømme, behandling af persondata og giver konkrete anbefalinger til tiltag for at kunne overholde gældende persondatalovgivning samt kravene i den kommende persondataforordning.

Vores persondata-compliance forløb består af 4 faser.

proces-omkring-persondataforordning

Fase 1: opstartsmøde

I første fase indsamler vi oplysninger om og kortlægger jeres virksomheds datastrømme og databehandling. Vi afholder i den forbindelse et opstartsmøde med jer og udarbejder en konkret tilpasset liste og spørgeguide til jer.

Fase 2: complianceundersøgelse

Vores kortlægning af jeres datastrømme og databehandling danner grundlag for vores compliance-undersøgelse. Her undersøger vi, om virksomhedens behandling af data overholder gældende lovgivning og de nye regler i persondataforordningen.

Fase 3: compliancerapport

Vi udarbejder herefter en compliance-rapport, der på en kort og overskuelig måde kortlægger jeres overholdelse af gældende regler og med anbefalinger til, hvilke tiltag der er nødvendige for at overholde persondataloven i dag og den kommende persondataforordning.

Fase 4: afslutning og implementering

I er nu klar til at kunne omsætte compliance-rapporten til handling og implementere vores konkrete anbefalinger. I forbindelse med afslutning af vores forløb aftaler vi desuden, om der er behov for eventuel opfølgning eller bistand til implementeringen.

 

Vil du vide mere om de kommende udfordringer indenfor persondataområdet?

I slutningen november afholder vi informationsmøde hos STORM Advokatfirma, hvor vi inviterer dig til at deltage og høre mere om de praktiske og erhvervsmæssige udfordringer, samt løsningsmuligheder som findes på området. Hold dig orienteret her på siden omkring tilmelding til informationsmødet.