mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Advokatfuldmægtig eller stud.jur. til erstatning og personskade

Advokatfuldmægtig eller stud.jur. til erstatning og personskade

Hos STORM Advokatfirma er vores kolleger i høj grad unikke ressourcer, som tilsammen udgør en utrolig stærk enhed. Vi værner om hinanden. Vi gør derfor en stor indsats for at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, og vi arbejder løbende med at udvikle både mennesker og organisationens kultur, idet vi betragter udvikling som en rejse, vi er på sammen.

Du bliver tilknyttet afdelingen for personskade og erstatning, hvor du bliver en aktiv medspiller i teamet, ved at udføre diverse opgaver i forbindelse med behandling af erstatningssager.

”Når der er travlt, og tingene skal gå hurtigt, er det dejligt, at vi er en arbejdsplads, hvor vi løfter i flok.”

Advokatfuldmægtig eller stud.jur. til erstatning og personskade

I stillingen som advokatfuldmægtig eller stud.jur. i vores erstatningsafdeling vil du arbejde med mange forskellige aspekter indenfor erstatning for personskade, herunder trafikskadesager, arbejdsskadesager og private erstatningssager.

Arbejdet består primært i at føre udenretlige personskadesager over for forsikringsselskaber og offentlige myndigheder. Vores fornemste opgave er, at sikre vores klienter den erstatning de er berettiget til, og skabe overblik i et – for mange – uoverskueligt system.

I en stilling som advokatfuldmægtig eller stud.jur., vil du blandt andet få til opgave at

• Udarbejde af erstatningsopgørelser
• Praksissøgning
• Udarbejde materialesamlinger
• Udarbejde udkast til breve og anden korrespondance
• Udarbejde juridiske notater

Din profil

Det er en forudsætning, at du har en god teoretisk ballast, og at du er færdiguddannet, erfaren advokatfuldmægtig eller afslutter studiet snarest.

Den medarbejder, vi søger, skal have interesse og gerne erfaring med området for personskadeerstatning.

Du arbejder ansvarsbevidst og struktureret, og bevarer samtidig en høj grad af grundighed og kvalitet i opgaveløsningen. Du skal have en kunde- og serviceorienteret profil og være fleksibel i forhold til arbejdstiden.

Vi benytter Unik Advosys til vores sagsstyring, hvorfor kendskab hertil vil blive anset som en fordel.

Vi tilbyder dig

Et udfordrende og afvekslende job med gode udviklingsmuligheder. Du vil indgå i et velfungerende team bestående af behagelige, engagerede og kompetente kolleger.

Hos STORM Advokatfirma betragter vi vores kolleger som unikke ressourcer og gør en stor indsats for at skabe et attraktivt arbejdsmiljø. Samtidig stiller vi store krav til hver enkelt kollega med hensyn til ansvar, engagement, fleksibilitet og initiativ.

Arbejdstiden er, som stud.jur., minimum 8 timer pr. uge, med mulighed for flere timer, mens stillingen som advokatfuldmægtig er på fuld tid.

Som advokatfuldmægtig i STORM Advokatfirma, vil du få ansvaret for egne sager.

Ansøgning

Tiltrædelse snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Få yderligere information om STORM Advokatfirma her, eller kontakt teamchef Charlotte Marie Schmidt Christensen på 22 22 55 27 for yderligere informationer om stillingen.

Ansøgning, CV og studiejournal sendes til job@stormadvokatfirma.dk Skriv ”Ansøgning personskadeerstatning” i emnefeltet.