mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Klient modtager 1.400.000 kr. i forsørgertabserstatning

Klient modtager 1.400.000 kr. i forsørgertabserstatning

Husk at kontakte en advokat, som er specialist i personskadeerstatningsret.

En ung mands kæreste mistede på tragisk vis livet i en trafikulykke.

Klient var nær gået glip af forsørgertabserstatning på kr. 1.400.000.

Han var ikke selv med i bilen og var derfor ikke klar over, at han måske selv havde krav på erstatning. Hverken politi eller de forsikringsselskaber, der var involveret i sagen gjorde ham opmærksom på muligheden for erstatning.

Den unge mand kom i kontakt med STORM Advokatfirma, som undersøgte sagen og derved kunne dokumentere, at parret trods deres unge alder gennem længere tid havde været samlevende. Spørgsmålet om samliv er afgørende for den erstatningsretlige vurdering, og selv om vores klients kæreste var HF-studerende på ulykkestidspunktet, og ikke havde nogen indtægt ud over SU, da havde vores klient krav på såkaldt forsørgertabserstatning samt en særlig godtgørelse – begge udmålt efter erstatningsansvarsloven. Vores klient fik udbetalt en samlet skattefri erstatning på ca. kr. 1.400.000.

Sagen viser, at det er yderst vigtigt at kontakte en advokat, som er specialist i personskadeerstatningsret, når uheldet er ude. Du risikerer ellers at gå glip af erstatning, og vi er altid klar på at give en gratis og uforpligtende vurdering af dine muligheder. Kontakt derfor STORM Advokatfirma på telefon 7230 1205 allerede i dag hvis vi skal hjælpe dig med din sag.

Om klienten

...