mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Helene Halgaard, Hadsten

Helene Halgaard, Hadsten

“Der bliver taget hånd om at sikre ens fremtid.”

“Kan kun anbefale STORM Advokatfirma og advokat Shapol Nejad til andre, der er uheldige at blive ramt af en skade”.

Ganske kort om sagen

I 2012 var Helene Halgaard involveret i et trafikuheld, hvor en modpart havde fuld skyld i ulykken. Helene kom til skade og var herefter ikke længere i stand til at passe sit arbejde. Skaden resulterede i en manglende arbejdsevne, hvilket påvirkede økonomien og familien. Helene var ikke klar over, hvordan hun skulle gribe sagen an, og hvilke rettigheder hun havde. Hun opsøgte derfor professionel hjælp hos en advokat. Helene endte med at få den erstatning, som hun var berettiget til. Dermed kan hun fremover fokusere på helbredet og familien.

Helene Halgaard fortæller

”Jeg har haft følelsen af at være en klient i systemet, hvor en masse instanser har forvirret sagen og gjort det hele uoverskueligt. Jeg har derfor været glad for den måde Shapol Nejad og STORM Advokatfirma har håndteret min sag på. Shapol har givet mig og min familie en følelse af tryghed i sagen, og der har under hele sagsforløbet ikke været tvivl om, at STORM Advokatfirma har haft styr på min sag.

Når du er kommet til skade og mister kontrollen over forløbet, er det rart at have tillid til nogen, som du kan overgive sagen til professionel håndtering. Her føler du, at der bliver taget hånd om at sikre ens fremtid. Jeg har følt, at I har stolet på mig, og jeg fandt også med tiden ud af, at jeg kunne give slip og have fuld tillid til jer.

På den måde har jeg kunnet koncentrere mig om alle de personlige forhold, der naturligt følger med en ulykke, mens specialister hos STORM Advokatfirma har klaret alt omkring min erstatning.

Jeg kan derfor kun anbefale STORM Advokatfirma og advokat Shapol Nejad til andre, der er uheldige at blive ramt af en skade”.

Om klienten

Der bliver taget hånd om at sikre ens fremtid
Kan kun anbefale STORM Advokatfirma og advokat Shapol Nejad til andre, der er uheldige at blive ramt af en skade.
Kan kun anbefale STORM Advokatfirma og advokat Shapol Nejad til andre, der er uheldige at blive ramt af en skade.