mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Mona Klemme, Arden

Mona Klemme, Arden

“Hende kan jeg kun anbefale til andre, som har brug for hjælp.”

“Mit sagsforløb hos STORM Advokatfirma har gjort, at jeg har henvist alle hertil, som har brug for hjælp med deres sag.”

Ganske kort om sagen

Året var ikke mange dage gammelt, før Mona Klemmes liv tog en drastisk drejning, og tilværelsen blev ændret for altid. Søndag d. 13. januar 2013 var hun involveret i en trafikulykke, da hun blev påkørt bagfra med 120 km/t.

Som mange andre ofre i trafikulykker var hun uden skyld i hændelsen. Resultatet blev et voldsomt piskesmæld samt skade på højre fod. Mona Klemme blev sygemeldt efter ulykken og har ikke siden været i stand til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Ulykken har som følge heraf haft store personlige og økonomiske konsekvenser.

Mona Klemme fortæller …

“Jeg er simpelthen blevet behandlet så godt af ”min” Charlotte hos STORM Advokatfirma.

Hvis der har været det mindste, som jeg har været i tvivl om, har jeg bare ringet til Charlotte. Budskabet har altid været, at jeg endelig måtte ringe. Her er jeg blevet modtaget af en person, som var klar til at være der for min skyld. Hun forklarede gerne tingene en gang til for at være sikker på, at jeg havde forstået det. ”Klap lige hesten, lad os lige tage det en gang til” sagde jeg. Hun blev ikke irriteret over, at jeg ikke lige havde forstået det første gang.

Når du befinder dig i en svær situation, er det svært at undgå, at du nogle gange kommer til at give en spids kommentar eller svar. Selv her blev jeg mødt af forståelse. Det var dejligt at kunne grine sammen selv i en svær tid. Da sagen forløber over lang tid, har det været skønt at have en, som man kan snakke ordentligt med. Af advokat Charlotte Christensen blev jeg godt behandlet. Hende kan jeg kun anbefale til andre, som har brug for hjælp.

På baggrund af mit sagsforløb hos STORM Advokatfirma, har jeg henvist alle hertil, som har brug for en advokat til at få hjælp med deres sag.”

Om klienten

Mona Klemme, Arden
Mit sagsforløb hos STORM Advokatfirma har gjort, at jeg har henvist alle hertil, som har brug for hjælp med deres sag.
Mit sagsforløb hos STORM Advokatfirma har gjort, at jeg har henvist alle hertil, som har brug for hjælp med deres sag.