mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Peter Holm: - Jeg havde givet op uden advokathjælp

Peter Holm: – Jeg havde givet op uden advokathjælp

Peter Holm brækkede ryggen og fik piskesmæld i en trafikulykke for tre år siden. Med hjælp fra STORM Advokatfirma har han foreløbigt fået tre millioner kroner i erstatning.

Vi skruer tiden tilbage til en sommerdag i juni 2016. Peter Holm er ude at køre på sin motorcykel, da en bil kører direkte ud foran ham. Det blev et fatalt møde.

– Jeg brækkede ryggen og fik samtidig piskesmæld, siger Peter Holm her tre år efter ulykken.

Han var altså kommet slemt til skade og erkendte ret hurtigt, at havde brug for en advokat til at hjælpe ham.

En ulykke kommer sjældent alene

Som om det ikke var nok med en brækket ryg og et piskesmæld, endte Peter Holm også med at blive fejlbehandlet på sygehuset.

– Det har været et forfærdeligt forløb, og fejlbehandling har betydet, at min sag virkelig har været trukket i langdrag, og det kan jeg ikke klandre STORM Advokatfirma for, siger Peter Holm.

God og kompetent rådgivning

Når han i dag ser tilbage, er Peter Holm glad for at han valgte at få hjælp fra en advokat til sine erstatningssager.

– Jeg var aldrig kommet igennem det alene, og havde nok opgivet, hvis ikke STORM Advokatfirma var kommet ind over. Her har fået virkelig god og virkelig kompetent rådgivning. Jeg har altid fået hurtigt svar, uanset om jeg har ringet eller skrevet, siger han.

Selvom der nu er gået tre år siden den fatale ulykke, er Peter Holms sag endnu ikke slut.

Du er altid velkommen til at kontakte STORM Advokatfirmas afdeling for erstatning og personskade, og få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag. Ring til os på telefon 72 30 12 05.

Om klienten

Peter Holm
Var involveret i en ulykke på sin motorcykel i 2016, hvor han brækkede ryggen og fik piskesmæld. Blev senere fejlbehandlet på sygehuset.
Var involveret i en ulykke på sin motorcykel i 2016, hvor han brækkede ryggen og fik piskesmæld. Blev senere fejlbehandlet på sygehuset.