mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Richard Lyngholm Jensen, Tylstrup

Richard Lyngholm Jensen, Tylstrup

“Kunne tydeligt mærke, at jeg havde med en specialist at gøre”

” Jeg kan kun sige, at alt er foregået professionelt, og de er til at stole på.”

Ganske kort om sagen

Richard Lyngholm Jensen var den 7. januar 2013 udsat for en ulykke, hvor han pådrog sig en nakkeskade, som medførte varige mén. Skaden blev derfor efterfølgende meldt til forsikringsselskabet.

Richard Lyngholm Jensen fortæller …

”Jeg kontakter STORM Advokatfirma, da jeg var usikker på, om jeg ville få den få den erstatningssum, som jeg var berettiget til.

Jeg indgik fra start en aftale med STORM Advokatfirma omkring de forventede sagsomkostninger. Mere så jeg havde en klar forventning om, hvor meget de kom til at koste.

Jeg har ikke haft noget besvær i forbindelse med sagen. Jeg er blevet kontaktet et par gange på telefon, ellers er resten blevet klaret via mail.

Faktisk må vi igennem to kampe med forsikringsselskabet, før jeg får den rette erstatning. STORM Advokatfirma anbefaler mig, at jeg ikke skal stille mig tilfreds med den første kompensation.

Kunne tydeligt mærke, at jeg havde med en specialist at gøre. Hvis jeg skulle have gjort det selv, havde jeg aldrig fået det resultat. Fuldstændigt som det skal være. Helt kanon.

Jeg har været meget tilfreds med den hurtigere respons og behandling af min sag. Der har været helt rene linjer, og jeg føler virkeligt, at jeg har fået noget for pengene.

Både advokat og sagsbehandlerne har været flinke og haft min tillid. Kan kun sige, at alt er foregået professionelt, og de er til at stole på.”

Om klienten

Richard Lyngholm Jensen, Tylstrup
Kunne tydeligt mærke, at jeg havde med en specialist at gøre.
Kunne tydeligt mærke, at jeg havde med en specialist at gøre.