mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Vi er blevet vanvittigt godt hjulpet

Vi er blevet vanvittigt godt hjulpet

– Vi er blevet vanvittigt godt hjulpet

– Vi er blevet vanvittigt godt hjulpet, og det til en rimelig pris, lyder det spontant fra René Andersen fra Lendum i Vendsyssel.

Sammen med sin kæreste, Sisse Mortensen, har han netop haft advokat Jens Axel Kruchov fra Storm Advokatfirma til at klare alt det juridiske i forbindelse med parrets køb af en ejerlejlighed i København.

– Det har føltes meget trygt at have Jens Axel Kruchov med inde over. Han har gennemgået alle dokumenter i forbindelse med ejendomshandelen for at sikre, at der ikke er fejl eller mangler, fortæller René Andersen.

– Advokaten har eksempelvis også gjort os opmærksomme på, at hvis det skulle komme på tale at leje lejligheden ud, så skal der foreligge en skriftlig aftale, hvoraf det tydeligt fremgår, at lejeaftalen er tidsbegrænset, siger han og tilføjer:

– Det var også advokaten, der stod for kontakten til pengeinstitut, ejendomsmægler og ejerforeningen i det pågældende lejlighedskompleks. Desuden har han skrevet skødet, så alt det juridiske er på plads, når vi overtager lejligheden pr. 1. september.

– Jens Axel Kruchov rådede os også til at få lavet testamente i forbindelse med lejlighedskøbet. Testamentet er udformet, så økonomien ikke vælter, hvis en af os skulle dø, og den efterladte sidder tilbage med eventuelle børn, siger René Andersen.

Om klienten

René Andersen, Lendum i Vendsyssel
- Vi er blevet vanvittigt godt hjulpet
- Vi er blevet vanvittigt godt hjulpet