mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Landbrug > Manglende likviditet
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

STORM > Landbrug > Manglende likviditet

Manglende likviditet

Er du i restance til banken, har du misligholdt din aftale med kreditforeningen eller mangler du likviditet til den almindelige drift? Hos STORM Advokatfirma har vi stor erfaring med at rådgive landmænd ud af krisen. Vi oplever desværre at flere landmænd får akut behov for likviditet. I sådanne situationer er der behov for at opnå en afklaring af, hvorvidt det er muligt at blive på ejendommen. Reagerer man for sent, kan det være nødvendigt at komme videre med en afvikling af bedriften. Vi opfordrer derfor til, hurtigst muligt, at søge hjælp hos os. STORM Advokatfirma har stor erfaring med at sikre dig, så du kommer videre fra din nuværende situation på den bedst mulige måde:

Det er vigtigt, at du kender dine rettigheder og muligheder. Hos STORM Advokatfirma hjælper vi gerne med at varetage dine og din families interesser bedst muligt i en svær økonomisk situation.

Vi deltager også her i møder med pengeinstitut og kreditforening og har stor erfaring med at sikre enighed om en plan og gennemførelse af den.

God driftsledelse kræver stram styring. I krisetider er der imidlertid mange andre, der gerne vil have en hånd på roret. Vi hjælper dig derfor med at bevare styringen af din bedrift, så du og din familie kommer gennem en krise med så få knubs som muligt.

Book et møde om manglende likviditet

Tal med vores landbrugseksperter, hvis du mangler likviditet, og hør hvordan vi med den velafprøvede drejebog hjælper dig og din familie igennem et struktureret forløb, hvor du fortsat har styring over begivenhedernes gang.

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.