mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Tilbage på sporet

Mange danske landmænd oplever et urimeligt pres i disse år. Blandt andet strammer myndighederne lovgivningen, og indtjeningen presses af faldende priser.

Hos STORM Advokatfirma har vi stor erfaring med at hjælpe landmænd med at navigere ud af krisen. Vi skaber sammen med dig et overblik over din nuværende bedrift og oplister forskellige muligheder og scenarier. Herefter kan konsekvenserne af dine valg overskues, og det står klart, om din bedrift skal udvikles.

STORM Advokatfirma er kendt for med høj kvalitet at lægge et unikt helhedssyn på landmanden, landmandens familieforhold og forretning. Vi tilpasser os og forklarer juridiske spidsfindigheder i et sprog, som er til at forstå.

Fælles for de løsninger og scenarier som vi foreslår, er en positiv dialog med alle interessenter, herunder kreditorer.

Vores erfaring siger os, at det er den måde, du bedst kommer tilbage på sporet på – både menneskeligt og forretningsmæssigt.

Book et møde om juridisk bistand til at komme tilbage på sporet

Tal med vores landbrugseksperter om at komme tilbage på sporet, og hør hvordan vi med den velafprøvede drejebog hjælper dig og din familie igennem et struktureret forløb, hvor du fortsat har styring over begivenhedernes gang.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.