mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 - vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Landbrug

 • STORM
 • Landbrugets retsforhold

Landbrugsadvokater

Som landmand bliver du målt dagligt; både på dine driftsresultater, din økonomi og ikke mindst dit overblik. Det kan rejse mange spørgsmål, hvoraf nogle kan afgøre din og din bedrifts fremtid.

Som advokater er vi vant til både at føre sager og deltage i forhandlinger. Vi ved, at du som landmand har behov for at få hurtige, gode og forståelige svar. Det er også det, der gør det sjovt for os at være advokater.

Du er altid velkommen til at få en gratis indledende snak med en af os, så vi kan sige til eller fra over for din opgave.

Vi tænker i helheder

Hos STORM Advokatfirma har vi mange års erfaring med at rådgive landbruget, og vi ser altid på helheden, når vi skal løse en opgave. Det betyder, at vi også tænker din øvrige virksomhed og din familie ind i sagen, når vi fortæller dig, hvilke konsekvenser vores anbefalinger får samlet set.


STORM Advokaterne og jeg har et tæt samarbejde på det strategiske niveau i forhold til udviklingen af bedriften.

Joachim Godske Norman Moltke, Lystrup og Jomfruens Egede


thomas_mortensen
Storms rolle i forløbet har været stor, og de var til meget stor hjælp. Ord som ærlighed og åbenhed er gennemgående, og de var mere end villige til at besvare de mange spørgsmål, der pressede sig på i den svære tid. Følelserne sidder bare uden på tøjet i sådan en situation.

Thomas Mortensen, Landmand


Hellere forebygge end ende i Retten

Det kræver mange ressourcer at være involveret i en retssag; både økonomisk og mentalt. Derfor arbejder vi altid på at forebygge og dermed undgå, at tingene ender i Retten.

Vi vil med andre ord gerne hjælpe dig med at undgå juridiske problemer som landmand. Det betyder, at vi også gerne vil være en del af dit strategiske beredskab og være med til at udforme dine planer for dig og din bedrift, herunder hjælpe dig med at få overblik over vækstmuligheder ved opkøb eller til at finde din bedrifts skjulte værdier.

Vi arbejder gerne sammen med dine øvrige rådgivere og har derudover et stærkt og godt netværk, som vi er en del af og kan trække på, når det er relevant.

Brug menuen til at læse mere om udvalgte emner med relation til landbrug.

Har du spørgsmål vedr. landbrugets retsforhold, er du naturligvis velkommen til at kontakte STORM Advokatfirma på telefon jk@stormadvokatfirma.dk.

Mød vores specialister i landbrugets retsforhold

Inden for hver af de seks discipliner har vi erfarne jurister, der er 100 procent på hjemmebane, og som er klar til at gå gennem både ild, vand og alle de nødvendige retsinstanser for at nå det bedst mulige resultat.

 • Rune Hyllested

  Advokat (L), Adm. Partner
  "Jeg arbejder med erhvervslivets transaktioner, hvor jeg tænker fremsynet og helhedsorienteret."
 • Jens Axel Kruchov

  Advokat, Partner
  "Jeg arbejder med familieret og landbrugsret, hvor jeg lægger et helhedssyn på mine kunders udfordringer og muligheder."
 • Susanne Dalsager

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig at have en god dialog med kunderne."
 • Rasmus Klim Christensen

  Advokat
  "For mig er den helhedsorienterede rådgivning vigtig"
....

Kontakt os

Se åbningstider

Vil du gerne ringes op?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op snarest muligt.