mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Medarbejderprofil: Bente Thomsen

Medarbejderprofil: Bente Thomsen

Hos STORM Advokatfirma er arbejdet ofte en holdindsats. Men, intet hold uden dygtige spillere. Den enkelte medarbejder er nemlig alfa og omega for at arbejdet bliver udført hurtigt og professionelt. Hos STORM er alle medarbejdere vigtige spillere på holdet.

Her kan du møde Bente Thomsen, der er sagsbehandler.

Hvad laver du hos STORM?

Bente er sagsbehandler i STORM Advokatfirmas familieretsafdeling. Her håndterer hun, sammen med advokaterne, blandt andet testamenter, ægtepagter, skilsmisser og bodelinger.

– Altså en bred pallette af det, du og jeg kan komme ud for, siger Bente Thomsen.

Hvorfor har du valgt at arbejde hos STORM?

Da STORM Advokatfirma var under et år gammelt, søgte man efter en sagsbehandler til familieretsafdelingen. Samtidig stod Bente overfor, at skulle bruge et nyt job.

– Så søgte jeg, og var så heldig at få jobbet. Firmaet var lige knapt et år gammelt, så jeg har været med næsten fra starten af. Det har været sundt for én på min alder, at starte helt forfra i stedet for at gøre som man plejer, siger hun.

Kan du beskrive STORM med tre ord?

– Jeg synes vi er anderledes på den gode måde. Vi er et friskt pust i den her verden, der godt kan være lidt konservativ. Samtidig er vi seriøse og troværdige, forklarer Bente Thomsen.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos STORM?

Bente har, som nævnt, været med næste fra starten af STORMS historie og hun beskriver kulturen som moderne og afslappet.

– Der er ikke langt mellem faggrupperne, og jeg har nogle rigtigt gode kolleger. Det er anderledes end det, jeg tidligere har prøvet. Det er ikke så firkantet her, hvor der er en mere uhøjtidelig stemning, slutter Bente Thomsen.

Besøg Bentes medarbejderprofil her, hvor du også finder hendes kontaktoplysninger.