mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

christian bay nielsen storm advokatfirma

Medarbejderprofil: Christian Bay Nielsen

Hos STORM Advokatfirma er arbejdet ofte en holdindsats. Men, intet hold uden dygtige spillere. Den enkelte medarbejder er nemlig alfa og omega for at arbejdet bliver udført hurtigt og professionelt. Hos STORM er alle medarbejdere vigtige spillere på holdet.

Her kan du møde Christian Bay Nielsen, der er advokat.

Hvad laver du hos STORM?

Christian Bay Nielsen har taget hele turen fra stud.jur. over fuldmægtig til advokat hos STORM. Han beskæftiger sig primært med persondata og erhvervsret.

– Jeg rådgiver virksomheder inden for alle mulige aspekter. Det kan både være opstarten af en ny iværksættervirksomhed, det kan være gennemgangen af forretningsbetingelserne for en virksomhed, der lige er kommet igennem iværksætterfasen og det kan være juridisk bistand til en veletableret virksomhed, forklarer Christian.

Hvorfor har du valgt at arbejde hos STORM?

Christian begyndte med at være studerende hos STORM Advokatfirma, og er efter endt uddannelse fortsat som fuldmægtig og siden advokat.

– Jeg troede faktisk, at jeg skulle noget andet. Men min tid her ved STORM overbeviste mig om, at det skulle jeg ikke. Det er et fantastisk sted at arbejde, og jeg har nogle fantastiske kolleger, siger Christian Bay Nielsen.

Kan du beskrive STORM med tre ord?

Christian sætter ordene kreativ, oprigtig og kompetent på STORM Advokatfirma og uddyber:

– Vores netværksarrangement ”Storms” er et godt eksempel på kreativitet. Jeg har i hvert fald ikke hørt om, at man gør det andre steder i branchen. Det startede som en ud af boksen-idé og har vokset sig til en succes. Vi er oprigtige, både over for vores kunder og kolleger. Vi siger det, vi mener og mener det, vi siger. Det ved jeg, at mange sætter pris på. Samtidig er vi kompetente. Vi er dygtige rent faglig, men også på andre måder, siger han.

Du kan læse mere om netværksarrangementet ”Storms” her

Hvordan vil du beskrive kulturen hos STORM?

Christian beskriver kulturen hos STORM som meget åben og tolerant.

– Eksempelvis har folk, der er over dig i hierarkiet, ikke travlt med at slå dig i hovedet med deres titel, siger han.

Advokatbranchen generelt har et lidt støvet image, men det passer ikke på STORM.

– Der er mange advokatkontorer, der har traditioner. Sådan har vi altid gjort, sådan bliver vi ved med at gøre. Hos STORM tager vi traditionerne, kigger på dem og siger; er der en logisk begrundelse for det her? Hvorfor er traditionen sådan her? Hvis der ikke er et fornuftigt svar, så bliver den tradition kastet ud til højre, slutter Christian.

Besøg Christians medarbejderprofil her, hvor du også finder hans kontaktoplysninger.