mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

karina bjergbæk storm advokatfirma

Medarbejderprofil: Karina Bjergbæk

Hos STORM Advokatfirma er arbejdet ofte en holdindsats. Men, intet hold uden dygtige spillere. Den enkelte medarbejder er nemlig alfa og omega for at arbejdet bliver udført hurtigt og professionelt. Hos STORM er alle medarbejdere vigtige spillere på holdet.

Her kan du møde Karina Bjergbæk, der er sagsbehandler.

Hvad laver du hos STORM?

Karina Bjergbæk er sagsbehandler i erhvervsafdelingen, hvor hun arbejder med selskabssager, retssager og som sekretær for CEO, Rune Hyllested.

– Det er en meget bred pallette, jeg arbejder med. Det kan være stiftelse af selskaber, ændringer i selskaber, retssager og tvister, kontrakter, salgs- og vurderingsbetingelser og ansættelseskontrakter, siger hun.

Hvorfor har du valgt at arbejde hos STORM?

STORM Advokatfirma var blot fire måneder gammelt, da Karina Bjergbæk trådte ind ad døren.

– Jeg synes det var spændende, at være med til at starte noget op, samtidig med at jeg fik mulighed for at arbejde i erhvervsafdelingen, husker hun.

Kan du beskrive STORM med tre ord?

Karina Bjergbæk bruger følgende tre ord til at beskrive STORM Advokatfirma med: (gode) kolleger, fleksibelt og anderledes.

– Man kan godt mærke, at vi er et yngre kontor. Her er hverken tunge møbler eller hierarki, og vi ser anderledes på mange ting, i forhold til traditionelle kontorer, hvor det godt kan virke lidt tungt, siger Karina.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos STORM?

De tre ord, Karina har valgt til at beskrive arbejdspladsen med, dækker ifølge hende meget godt, hvordan kulturen er.

– Der er et godt sammenhold mellem kollegerne, og der er ikke forskel på advokater og sekretærer, hvilket blandt andet betyder, at alle kan sige sin mening, konkluderer hun.

Besøg Karinas medarbejderprofil her, hvor du også finder hendes kontaktoplysninger.