mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Mikkel Anker Pedersen indtræder som Associeret Partner

Mikkel Anker Pedersen ny partner i STORM Advokatfirma

Partnerkredsen i STORM Advokatfirma er netop udvidet med advokat Mikkel Anker Pedersen. Dermed er partnerkredsen nu på fire.

Mikkel Anker Pedersen kom til STORM Advokatfirma i 2015 og blev siden associeret partner. Nu træder han skridtet op og bliver partner.

– Jeg har valgt at blive partner i STORM Advokatfirma, fordi jeg er stolt af at være en del af en advokatvirksomhed, der gør tingene på en anden måde. En advokatvirksomhed i rivende udvikling og jeg glæder mig til at være en del af den udvikling i fremtiden, siger Mikkel Anker Pedersen.

STORM Advokatfirma blev etableret i 2013 af advokat (L) Rune Hyllested, advokat Shapol N. Enggaard og advokat Jens Axel Kruchov. Nu er de tre partnere blevet til fire.

– Vi er utroligt glade for, at vi har fået Mikkel Anker Pedersen med i partnerkredsen. Det flugter perfekt med den udvikling vi er i, og den vækst vi har, siger CEO og advokat (L) Rune Hyllested.

Tilbage ved etableringen i 2013 bestod STORM Advokatfirma af otte mand. I dag er medarbejderstaben på over 50. En udvikling og vækst med raketfart, som måske nok kunne tage pusten fra de fleste. Men ikke STORM. Her er man hele tiden på udkig efter nye medarbejdere og potentielle partnere.

– Vi holder løbende jobsamtaler og holder samtidig øjne og øre åbne i branchen, så vi kan fortsætte vores vækst og udvikling, siger Rune Hyllested.

Insolvens og inkasso

Mikkel Anker Pedersen sidder i STORM Advokatfirmas afdeling for insolvens og har bl.a. stået i spidsen for udviklingen af STORM Inkasso, som er en nem, hurtig og billig online advokatinkasso, der bliver benyttet af flere og flere virksomheder.

– Det er et meget godt eksempel på, hvorfor jeg er I STORM Advokatfirma. Her er der meget kort fra tanke til handling, og vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan gøre tingene bedre, hurtigere og anderledes, siger Mikkel Anker Pedersen.

Mikkel Anker Pedersen kom til STORM fra et advokatkontor i Aarhus og er siden flyttet til Aalborg med familien.