mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Retssager og konfliktløsning
STORM > Retssager og konfliktløsning
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

Retssager og konfliktløsning

Hos STORM Advokatfirma arbejder vi ud fra den klare forudsætning, at virksomheder forventer og efterspørger en effektiv og omkostningsbevidst behandling af tvistesager, hvilket kræver mere end kendskab til selve juraen.

Det er for os altafgørende, at sagsstrategien tilrettelægges ud fra klientens kommercielle interesser.

Vi værner om brancheomdømme 

Vores klienters brancheomdømme værner vi om gennem et indgående kendskab til vores klienters forretning og branche. Vi forsøger som udgangspunkt at finde en mindelig løsning, da det ofte skaber større værdi for vores klienter og medvirker til, at vores klienter bevarer den gode relation til kunderne, som ofte forbliver kunder.

Kan en retssag eller voldgiftssag

Omkostningseffektiv løsning

Vi kan som specialistfirma sætte det helt rigtige hold bestående af en advokat indenfor vores specialeområde og en erfaren advokat med den påkrævede retssagserfaring og indsigt i praksis på området. Når holdet er sat, identificerer vi sagens juridiske og kommercielle muligheder samt risici ned til mindste detalje. På den baggrund kan vi lede vores klienter igennem en rets- eller voldgiftssag og sikre en omkostningseffektiv løsning. 

STORM Advokatfirma tilbyder altid et uforpligtende møde og gratis vurdering af virksomhedens sag. Som virksomhed er man ikke forpligtet til at gå videre med sagen hos os.  

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.