mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Retssager og konfliktløsning > Retssager fast pris
STORM > Retssager og konfliktløsning > Retssager fast pris
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

Retssager fast pris

Retssager og konfliktløsning for virksomheder og myndigheder til fast pris – kend dine omkostninger på forhånd

Er virksomheden havnet i en konflikt med en modpart? Så garanterer vi, at du kender omkostningerne inden du beslutter dig for at gå videre med sagen.

Mange konflikter aldrig finder en afgørelse, netop fordi omkostningerne ved at føre en sag er ukendte og dermed udgør en høj risikofaktor, hvilket for mange virksomheder betyder, at de vælger ikke at gå videre med sagen.

Sådan kender du prisen

Det gør STORM Advokatfirma op med. Med vores fast pris-koncept har du nu et reelt, økonomisk grundlag at træffe din beslutning på. Skal sagen føres eller ej?

Vi vurderer sagen gratis og uforpligtende. Det gælder for både virksomheder og myndigheder. På baggrund af et indledende møde og en efterfølgende gennemgang af sagens akter, vurderer vi i første omgang, om sagen bør føres. Mener vi, at den bør føres, giver vi to faste priser. Én pris hvis sagen vindes, og én pris hvis sagen tabes. Du kender altså dine omkostninger ved at have os ved din side, hvis du vælger at føre sagen.

Kontakt os allerede i dag på telefon 72 30 12 05 hvis du overvejer at få prøvet din sag ved domstolene, og gerne vil kende de økonomiske omkostninger på forhånd.

Vil du ringes op?

Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.