mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Voldgiftssag

Sagsbehandling ved voldgiftssager 

Når en sag skal afgøres ved voldgift beror det på parternes aftale. Når en voldgiftskendelse først er afsagt, kan den ikke appelleres.

Det er dermed afgørende, at voldgiftsretten sammensættes korrekt, og at sagen forberedes og præsenteres grundigt af en procedurevant advokat. Det er således parterne selv, der vælger én eller flere uafhængige og upartiske voldgiftsdommere til at træffe afgørelse. Denne mulighed for udpegning af voldgiftsdommer(e) medfører, at parterne frit kan vælge voldgiftsdommere med specialiseret juridisk eller teknisk viden, der passer til den individuelle sag.

En af fordelene ved at vælge voldgift til tvistløsning er at voldgift foregår for lukkede døre, modsat offentlighedsprincippet ved domstolene. Hvis tvisten omhandler forretningshemmeligheder eller andet som konkurrenter og pressen ikke skal have adgang til, kan voldgift derfor være et oplagt valg ud fra kommercielle betragtninger.

Vi sikrer den bedste sagsbehandling ved at:

  • Sikre voldgiftsrettens rette sammensætning
  • Lægge og forfølge en klar om omkostningsbevidst processtrategi
  • Tilpasse strategien under sagen som måske efter afholdelse af syn og skøn egner sig til forlig
  • Løbende dialog med vores klient, således at det sikres, at vores klient er klædt så godt på som muligt når sagen skal behandles og at alle relevante oplysninger bliver inddraget.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.