mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Nyheder > Virksomhedsrådgivning > Sæt pris på erhvervsadvokaten
Sæt pris på erhvervsadvokaten

Sæt pris på erhvervsadvokaten

STORM Advokatfirma lægger nu priserne på en lang række erhvervsretlige ydelser åbent frem. Advokatregningen skal nemlig aldrig være en ubehagelig overraskelse.

Kontant stiftelse af ApS eller A/S for 3.500 kr. + moms eller Forretningsorden for bestyrelse for 5.000 kr. + moms. Det er blot to af de faste priser STORM Advokatfirma har gjort tilgængelige. Du kan finde de øvrige priser her.

– Vi ønsker at være åbne om vores priser, så vores kunder har fuld klarhed over prisen. Vi ved, at det ikke bare for vores privatkunder, men også for vores erhvervskunder er vigtigt at have kendskab til hvilken ydelse man får, og til hvilken pris, siger advokat Marie Bjerre om baggrunden for den nye offentligt tilgængelige prisliste.

En anden grund til at STORM Advokatfirma lancerer prislisten, handler om gennemsigtighed.

– Vi mener nemlig ikke, at advokatregningen skal komme som en ubehagelig, økonomisk overraskelse ved sagens afslutning, siger Marie Bjerre og fortsætter:

– Kan vi ikke give en fast pris, giver vi gerne et estimat over opgaven, inden vi går i gang, så kunden stadig har fuld klarhed over prisen.

Du finder prislisten her og så er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 12 05. Vi er klar til at hjælpe dig med dine juridiske udfordringer.