Køb og salg af landbrug

Som din sparringspartner fokuserer STORM Advokatfirma ikke kun på jura, tekniske data eller bundlinjeresultater. Uanset om dit landbrug er til salg, eller du ønsker at købe et landbrug, så er det er en stor beslutning i dit liv. Derfor investerer vi også den nødvendige tid i at sætte os grundigt ind i gården og besætningen og derfor vil vi gerne besøge din ejendom til et uforpligtende møde.

Del dine købs- eller salgstanker med os, og hør hvordan vi hjælper dig med en succesfuld landbrugsoverdragelse.

Ejendomsoverdragelse landbrug

En ejendomsoverdragelse betegner alle forhold omkring både handel med landbrug og de øvrige aftaler og forhold, der skal tages stilling til. En landbrugshandel er i dag ikke kun en handel af en gård. Det er en virksomhedsoverdragelse med alt, hvad det indebærer.

Få kompetent medspil og modspil i den moderne landbrugshandel

Allerede når du lægger de første købs- eller salgsplaner, bør du alliere dig med erfarne landbrugs advokater, hvis du vil ledes trygt gennem de juridiske forhold forbundet med landbrugsoverdragelsen.

Ejendomsoverdragelse til ægtefælle og børn

Familiehandler, der ofte omfatter ejendomsoverdragelse til ægtefælle eller børn har helt specielle regler og derfor også helt specielle muligheder. Disse er nærmere beskrevet under afsnittet om generationsskifte.

 

Gang i handlen med landbrug

Den moderne landbrugsoverdragelse er forbundet med mange store og vigtige overvejelser, når bedriften skifter hænder, uanset om du er køber eller sælger.

Som rådgiver i landbrugets transaktioner sørger STORM Advokatfirma for, at du forbereder dig grundigt, bevarer overblikket og kommer sikkert igennem et struktureret aftaleforløb omkring køb eller salg af virksomhed.

Få kompetent landbrugsrådgivning og hjælp til at træffe de rigtige beslutninger i alle faser med fokus på at reducere risici og skabe størst mulig værdi for dig som køber eller sælger af et landbrug. Et typisk aftaleforløb indeholder fem faser:

Fase 1: Gør landbrug juridisk klar til salg, indgiv bud som køber og gør strukturelle overvejelser

Fase 2: Få styr på rammerne for forhandling med aftaledokumenter

Fase 3: Afdæk og reducer risici ved køb af landbrug med due-diligence undersøgelse

Fase 4: Indled forhandling og indgå betinget transaktionsaftale

Fase 5: Gennemfør landbrugsoverdragelse og implementer aftalens betingelser

I hele processen sørger vi for at overskueliggøre, effektivisere og koordinere transaktionsforløbet for at bringe dig sikkert i mål. Et tæt samarbejde med nøglemedarbejdere på bedriften er af stor betydning for, at det bliver et vellykket salg for alle parter.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Dine specialister i køb og salg af landbrug

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  Copyright © 2022 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross