mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

afgørelse varigt men

Størrelsen på det varige mén blev hævet

En afgørelse om størrelsen på det varige mén fra forsikringsselskabet kan i første omgang virke rimeligt. Det kan dog betale sig, at få hjælp til en genvurdering af det varige mén.

I sommeren 2018 var en af vores klienter ude for en trafikulykke, hvor hun blev påkørt på højre fod. Det resulterede i tre alvorlige brud, som hun efterfølgende måtte behandles for gennem en længere periode.

Ansvarsforsikringsselskabet tilbød i første omgang at betale 12 % i varigt mén for generne.

– Tilbuddet fra forsikringsselskabet var ikke urimeligt i forhold til formuleringen i méntabellen. Omvendt var det min opfattelse, at min klient burde kompenseres yderligere, fordi hendes gener var meget mere alvorlige, end dem, der er beskrevet i méntabellen. Vi besluttede derfor at lave en klage til forsikringsselskabet, siger advokatfuldmægtig Katrine Nedergaard Paaske.

Fornyet vurdering fik hævet méngraden

Efter en fornyet vurdering af sagen meddelte forsikringsselskabet, at man var enig med os i, at det varige mén var værre, end selskabet først havde vurderet. Klienten endte derfor med at få 20 % i godtgørelse for varigt mén.

– Man skal ikke altid stille sig tilfreds med forsikringsselskabernes vurdering af det varige mén, selvom det kan se rimeligt ud. Jeg vil derfor altid anbefale, at man drøfter sagen med en professionel, som er vant til, at forholde sig til méngrader, lyder rådet fra Katrine Nedergaard Paaske.

Er du i tvivl om vurderingen af dit varige mén, så husk at du altid kan kontakte os på telefon 72 30 12 05 for en gratis vurdering af din sag.