mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

tidligere dommerfuldmægtig i retssagsafdelingen

Tidligere dommerfuldmægtig i ny retssagsafdeling hos STORM

Hvor der er mennesker og virksomheder, opstår der også konflikter. Derfor har STORM oprettet en ny afdeling for retssager og konfliktløsning, hvor en erfaren procesadvokat og en tidligere dommerfuldmægtig er klar til at hjælpe.

Ny specialafdeling

Det kan være svært at løse en konflikt, hvor begge parter står fast på deres version af den hændelse, der har ført til konflikten. I nogle tilfælde eskalerer konflikten og det kan være svært at se løsningen ude i horisonten uden professionel hjælp.

For at kunne tilbyde den bedste professionelle hjælp i konflikter, har STORM Advokatfirma oprettet en ny specialafdeling. Retssager og konfliktløsning hedder den.
Til den nye afdeling, har advokatfirmaet hentet en stor kapacitet i form af den tidligere dommerfuldmægtig ved domstolene, advokat Maria Porsborg.

– Som dommerfuldmægtig har jeg afsagt domme inden for stort set alle juridiske områder og ser nu frem til at bruge min erfaring med retssystemet, til at hjælpe vores kunder i deres konflikter, siger Maria Porsborg.

En effektiv sagstilgang

Løsningen i en konflikt, uanset om det er mellem mennesker eller virksomheder, er ikke altid en retssag. Derfor gør afdelingen en dyd ud af at afsøge alle muligheder for en løsning, inden der, i samarbejde med kunden, træffes en beslutning.

– Kunderne kan forvente en effektiv og omkostningsbevidst sagstilgang, hvilket kræver mere end kendskab til selve juraen. Vores rådgivning er værdiskabende og vi tilrettelægger altid sagsstrategien ud fra kundens interesser, siger Maria Porsborg.

Skulle sagsstrategien resultere i en retssag, er Maria Porsborgs kendskab til domstolene og retssagsbehandling en fordel for kunderne.

– Min erfaring og forståelse for, hvordan sager bedst forberedes og føres ved domstolene, bruger jeg til altid at opnå det bedste resultat, siger hun.

Udover retssager tilbyder afdelingen også rådgivning inden for voldgiftssager, retsmægling og mediation. Det kan du læse mere om her.