mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Velkommen til Marie Bjerre: En erfaren advokat til transaktioner

Velkommen til Marie Bjerre: En erfaren advokat til transaktioner

STORM Advokatfirma ansætter erfaren advokat til transaktioner.

Det er lykkes STORM Advokatfirma at tiltrække Marie Bjerre – en erfaren advokat, der mestrer transaktioner af virksomheder og fast ejendom og samtidig har en spændende international vinkel.

Kort opsummering:

Marie Bjerre kommer med den internationale anerkendte masteruddannelse (LL.M.) i bagagen. Marie har tidligere arbejdet hos et større advokatfirma og er klar til at styrke vores kompetencer på transaktioner af virksomheder og fast ejendom.

Transaktionerne af virksomheder og fast ejendom er et kerneforretningsområde hos STORM Advokatfirma. Hos Storm Advokatfirma oplever vi allerede nu efterspørgslen fra vores kunder, som efterlyser disse kompetencer. Vi ønsker at styrke og udvikle området endnu mere – herunder også muligheden for international advokatbistand.

Adm. partner og advokat (L) Rune Hyllested fortæller stolt:

” Jeg er virkelig tilfreds med, at det er lykkes at hente så spændende og erfaren profil til STORM Advokatfirma. Hun vil bidrage med et større internationalt fokus. Samtidig styrkes fagområdet indenfor handler med virksomheder og ejendomme, hvor vi oplever en efterspørgsel på kompetente og kvalificerede specialister. Vi glæder os meget over, at Marie er en del af STORM og at vores kunder kan få gavn af hendes store erfaring og indsigt. ”

Kort om Marie Bjerre:

Marie Bjerre er uddannet jurist fra Københavns universitet i 2011.

Hendes store interesse for politik har bragt hende et par år til Europa-Parlamentet, hvor hun var politisk assistent for et dansk parlamentsmedlem. Privat bor hun i Aalborg med sin mand.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

• Advokat, Adm. Partner Rune Hyllested, Storm Advokatfirma, tlf. dir. 2222 5524 og rh@stormadvokatfirma.dk

Om STORM Advokatfirma STORM Advokatfirma med hovedsæde i Aalborg er et advokathus med specialiserede teams inden for personskadeerstatning, familieret, fast ejendom, erhvervsrådgivning, landbrug og insolvens. Vi har erfarne jurister inden for alle vores specialer, og vi vil gå igennem både ild, vand og alle de nødvendige retsinstanser for at nå det bedst mulige resultat for dig.

Vi agerer bedre og anderledes over for vores kunder. Vi er personlige og nærværende og gør en dyd ud af at være ligefremme og uhøjtidelige, så du føler dig tryg ved det, vi gør. Det betyder også, at vi tilpasser os og forklarer juridiske spidsfindigheder i et sprog, som du som kunde kan forstå.

Vi handler hurtigt og præcist over for alle vores kunder. Vi vender tilbage og følger op, så du hele tiden ved, hvor langt vi er i processen, og kan agere derefter.

Vi er faglige og fremsynede. Vi vil til enhver tid bestræbe os på at opnå det bedste resultat for dig – ved dels at tænke helhedsorienteret og ved dels at være fremsynede og forudsige de mulige scenarier. Kun ved at sikre dig maksimalt, kan vi selv sove roligt om natten.

Adresser:

Tankedraget 7, 5.sal

9000 Aalborg

Messevej 2 Østergade 15, 2. sal

9600 Aars 9690 Fjerritslev

Tlf. 7230 1205

Mail: mail@stormadvokatfirma.dk