mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Startup og investormiljøet

STORM Advokatfirma er medarrangør af Nordjysk Invest, hvor investorer er klar med kloge, nordjyske penge til virksomheder, der er klar til at scale up eller har brug for rådgivning og sparring. 

Det er den erfarne advokat og virksomhedsrådgiver, Rune Hyllested, som sammen med folk fra BusinessAalborg, Jysk Pension og PwC udvælger virksomheder til pitch og faciliterer pitch runderne.

Startup og økonomisk iværksætterstøtte

Et vigtigt begreb i iværksættermiljøet er ”Pay It Forward”. Det er tanken om, at hvis man gør noget positivt for andre, så medfører det positive konsekvenser for en selv på den lange bane. Vi tror på dette mantra, og har samtidigt et ønske om, at give noget tilbage til det samfund, som vi er en del af. 

Advokat Christian Bay Nielsen har siden initiativet blev indført deltaget som frivillig fagspecialist i Aalborgs egen Startup Club. Det er BusinessAalborg som står bag Startup Club, og projektet er ført ud i livet for at støtte op om hele iværksættermiljøet i Aalborg Kommune.

Derudover deltager han som frivillig coach for Startup Central, som er et landsdækkende tilbud til iværksættere og mindre virksomheder. Dette omfatter blandt andet besvarelse af spørgsmål, individuel sparring, generel rådgivning og forfatterskab til flere blogindlæg af interesse for iværksættere. 

Startup Central har indgået et samarbejde med STORM Advokatfirma, således at iværksættere som køber en af vores iværksætterpakker, kan få det første års abonnement hos Startup Central til kr. 1.099 eksklusiv moms. Du kan se de aktuelle priser – og dermed den tilsvarende rabat – på Startup Centrals hjemmeside.