FC Beton

"I bund og grund handler det om, at man kan stole på hvad der bliver sagt, og at der er hurtig og effektiv rådgivning af de rigtige mennesker. Det har jeg bestemt oplevet inde ved STORM Advokatfirma."

FC Beton, der ligger i Frejlev lidt uden for Aalborg, er en af Jyllands største betonproducenter. Virksomheden bruger STORM Advokatfirmas rådgivning i en række forskellige situationer.

Det hele begyndte i 1942. Med fire heste og to hestevogne. I dag er FC Beton stadig i familiens eje og en af Jyllands største leverandører af færdigbeton, Lecablokke, fliser og belægningssten.

FC BetonSamtidig med at virksomheden har vokset sig større, er kompleksiteterne fuldt med. Direktør Jens Mølgaard, der er tredje generation i familievirksomheden, bruger STORM Advokatfirma som rådgiver i forskellige sammenhænge.

Køb af fabrik

– Vi har lige købt en fabrik, og så skal der laves en masse kontrakter. Der er også mange andre kontrakter med råvarer, leverandører og så videre, hvor det er en rigtig god idé lige at have nogle kloge øjne på. For hvad betyder alle de her fine ord der kan stå. Så der har været rigtigt mange lejligheder til at bruge STORM Advokatfirma. Frem for alt er det en god sparring, for der sider en bred vifte af kompetencer, man kan ringe og spørge, hvis man har nogle tvivl, siger Jens Mølgaard.

God tilgang til problemstillingerne

Noget af det Jens Mølgaard sætter pris på, når han henvender sig til STORM Advokatfirma er tilgangen til den konkrete udfordring.

– Hvis man kommer ind med et problem, så er det første der sker, at det bliver vurderet om de har folk der kan løse problemet. Hvis man nu har et problem der ikke er den rette kompetence til, så har jeg oplevet, at man siger “vi må heller finde den rigtige løsning på det her”. Det er noget af det vigtige for mig, det er den der oprigtighed med “kan vi løse det, eller kan vi ikke løse det”, “er vi eksperter, eller er vi ikke eksperter”. Det synes jeg er rigtig fint, for der er ikke noget værre end at man kører en eller anden sag, og så viser det sig at der ikke var helt styr på det alligevel. Så kan man risikere at tabe eller komme forkert ud på den anden side. Det er ikke godt, siger Jens Mølgaard og konkluderer:

– I bund og grund handler det om, at man kan stole på hvad der bliver sagt, og at der er hurtig og effektiv rådgivning af de rigtige mennesker. Det har jeg bestemt oplevet inde ved STORM Advokatfirma, siger han.

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross