Helhedssyn på dit liv som landmand

STORM Advokatfirma har mange års erfaring med rådgivning af landbrug. Vi rådgiver landmænd personligt om deres forretning og virksomhed. Rådgivningen sker i tæt dialog med landmandens øvrige rådgivere og landbrugets rådgivningscentre. Derved sikres en sammenhængende og målrettet rådgivning.

Vi er førende juridisk rådgiver med fokus på landbruget. Vi er kendte for med høj kvalitet at lægge et unikt helhedssyn på landmanden, landmandens familieforhold og landmandens forretning.

Mød en kunde

Nicolai Oxholm Tillisch

"Det var egentlig meget simpelt. Jeg er ikke 100 meter mester i det her. Det kender jeg så heldigvis nogle mennesker der er. Her har jeg fået anbefalet Rune af en af mine venner, og også af en der er i mit netværk, som har haft Rune til at hjælpe ham tidligere, og talte godt om Rune.

Derfor valgte jeg at gå videre i den retning. Jeg havde mødt Rune ved flere lejligheder tidligere og følte bare, at jeg havde et godt bekendtskab med ham, og han virkede dygtig og samtidig også som et behageligt menneske at arbejde sammen med. Og det vægter jeg ret højt."

Nicolai Oxholm Tillisch

Indehaver, Rosenfeldt Gods

Mød en kunde

Joachim Moltke

"Vi har et meget tæt samarbejde på det strategiske niveau i forhold til udvikling af bedriften. I den forbindelse er det vigtigt at sparre med nogle mennesker, vi stoler på, og STORM Advokatfirma er meget troværdige."

Joachim Moltke

Godsejer, Lystrup og Jomfruens Egede Godser

Vores seneste indlæg om landbrug

Læs flere

Dine specialister i landbrug

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  Copyright © 2024 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross