Advokat til køb og salg af skov

Køb og salg af skov i Danmark

Helt tilbage omkring år 1800 nåede antallet af skove i Danmark sit laveste niveau. Dette medførte, at man begyndte at frede skov for græsning af dyr, og siden er antallet af hektar skov stødt steget.

Der er imidlertid fortsat et politisk ønske om, at vi skal have yderligere skov i Danmark, hvorfor vi ser ind i et stadigt øget antal hektar med skov med heraf følgende behov for yderligere skovrejsning.

Hvad koster skov i Danmark?

Når vi bliver mødt med spørgsmålet om, hvad 1 hektar skov koster, kan der være flere bundlinjer, der medvirker til at besvare dette spørgsmål, og det kan være meget forskelligt fra, hvem køber er, og hvilket formål køber har. Det er dermed ikke lige til at svare på, hvad koster skov i Danmark. Har du en forespørgsel i forbindelse med et konkret køb eller salg af skov, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan læse mere om den jura, der er relateret til skov, i menuen herover. Vi står desuden til rådighed for drøftelse og rådgivning omkring erhvervelse, etablering og salg af skove og skovejendomme.

Få erfaren og specialiseret rådgivning om salg og køb af skov hos STORM Advokatfirma

Vi bistår løbende i erhvervelse af skovejendomme med henblik på traditionel skovdrift, som investeringsobjekt og til jagt. I det seneste år har vi oplevet øget forespørgsel på rådgivning omkring skovrejsning i forbindelse med eksempelvis grundvandsbeskyttelse og reduktion af CO2-udledning. Særligt overvejelser omkring CO2-udledning har gjort, at en ny række købere har meldt sig på banen i form af virksomheder, der ønsker at rejse ny skov med henblik på at reducere CO2-udledning.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Dine specialister i køb og salg af skov

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Rune Hyllested
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross