Insolvens

Vi sørger for en effektiv bobehandling. Med kort varsel stiller vi et stærkt hold af specialiserede og erfarne jurister inden for insolvensret. Kontakt os allerede i dag, så vi hurtigt kan give dig kvalificerede anbefalinger til de rigtige løsninger.

Vi rådgiver alle former for kriseramte virksomheder, långivere og andre kreditorer i forbindelse med rekonstruktion, konkursbehandling, omstruktureringer, tvangsopløsninger, omstødelsessager, konkurskarantænesager og likvidationssager.

Det handler både om at redde, hvad reddes kan, men også at få sikret værdier, så de kan afhændes til den højest mulige salgspris. Som kurator sørger vi for at afvikle eller videresælge virksomheden på en forsvarlig måde og få solgt boets aktiver bedst muligt til fordel for kreditorer og panthavere.

Du kan ringe alle ugens dage direkte til advokat Rune Hyllested22 22 55 24 kl. 7 – 22. Samtalen er fortrolig.

Vi håndterer sager i hele landet.

Aktuelt: Udfordrede byggevirksomheder

Mange byggevirksomheder oplever store udfordringer med likviditeten. Få professionel rådgivning fra erfarne og specialiserede advokater - før det er for sent.
+45 22 22 55 24
Tal med advokat Rune Hyllested
Læs mere her

Konkursbehandling sat i system

En konkursbehandling består af flere faser, som vi sørger for at gennemføre hurtigt og effektivt. Vi har en stram processtyring, da der ofte er tale om omfangsrige og komplekse opgaver.

Vi har udviklet et koncept for vores arbejde med konkursboer på baggrund af mangeårige erfaringer med en meget struktureret proces for konkurser i landbruget. Dette koncept sikrer en høj kvalitet og en effektiv sagsgang til fordel for alle implicerede parter.

Køb og salg af nødlidende virksomheder

I forbindelse med køb eller salg af en nødlidende virksomhed, opstår der ofte mange juridiske problemstillinger, der kan være svære at håndtere. Det er vigtigt at disse problemstillinger bliver varetaget, så man som køber eller sælger ikke bliver ansvarlig for handlinger i strid med blandt andet konkursloven.

Vi har stor erfaring med nødlidende virksomheder, der skal overdrages, hvilket har medført en grundig og effektiv overdragelsesproces, hvor du som køber eller sælger kan overdrage din virksomhed uden bekymringer om et retligt efterspil.

Book et møde om insolvens

Tag fat i os, så vi kan give dig vores kvalificerede anbefaling til en løsningsmodel, der skaber størst mulig værdi for dig, og samtidig begrænser tabene for de involverede parter.

Henrik er startet på en frisk

Et liv efter konkursen

En julidag i 2019 gik byggetfirmaet Lund & Staun A/S konkurs. Konkursbegæringen den sommermorgen var kulminationen på et langt og udmarvende forløb for byggefirmaet. Dette er historien set fra direktør og medejer Henrik Stauns side. Men også historien om, at der er et liv efter konkursen.

Er din virksomhed i krise?

Tal med en af vores erfarne insolvens advokater og få overblik og afklaring. 
+45 72 30 12 05
Mandag - fredag: 8.00 - 16.00
Bliv kontaktet

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  Copyright © 2023 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross