Køb, salg og udvikling af fast ejendom

Hos STORM Advokatfirma har vi mange års erfaring med rådgivning indenfor køb og salg af fast ejendom. Arbejder du eller din virksomhed med køb og salg af ejendomme i form af udlejningsejendomme eller erhvervsejendomme, er der mange forhold en advokat kan bistå med. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores specialiserede advokater for en uforpligtende drøftelse inden du eventuelt sætter din ejendom til salg.

Vi bistår eksempelvis med risikoafdækning af udfordringer ved ejendomsoverdragelsen, udformning af nødvendige aftaledokumenter, processtyring, rådgivning om ejerstruktur samt berigtigelse af overdragelsen, herunder udarbejdelse og tinglysning af skøde og berigtigelse af matrikulære forhold.

Vi har arbejdet med ejendomshandler for erhverv i flere år. Med vores erfaring og specialistviden vil du derfor opleve, at du får den absolut bedste behandling og optimale rådgivning.

Vi rådgiver købere og sælgere i alle aspekter af køb, salg og udvikling af fast ejendom.

Få specialiseret rådgivning om

Få specialiseret rådgivning om investering af fast ejendom

Hos Storm Advokatfirma er du garanteret professionel rådgivning i forbindelse med investering i fast ejendom. Vores erfarne rådgivere inden for ejendomsret er specialiseret i at bistå dig i din investering, så dit køb forløber som planlagt.

Vi er også specialister i sager omhandlende skade, fejl/mangler på ejendommen, lejeret, naboret og spørgsmål om forsikring.

Kontakt os allerede i dag og få en drøftelse af din sag.

Boligadvokat

At købe en bolig er en stor beslutning. For de fleste er det deres livs største investering. Derfor er det vigtigt at træffe beslutningen på det rigtige grundlag.

En boligadvokat kan hjælpe dig med at få fuldt overblik over dit boligkøb. Der er mange ting at holde styr på, når du køber bolig: ejerskifteforsikring, skøde, servitutter, tilstandsrapporter. En boligadvokat har indgående kendskab til det hele, og hjælper dig med at undgå faldgruber.

Når du får en boligadvokat med på råd, er vi på din side. STORM Advokatfirma er din partner, og vi er nærværende, handlekraftige og har lang erfaring på boligområdet.

Dine specialister i køb, salg og udvikling 

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Andreas Darwin Madsen
  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Copyright © 2023 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross