Advokat til fast ejendom

Få specialiseret rådgivning om

Ejendomsadvokat

Hos Storm Advokatfirma er du garanteret professionel rådgivning i forbindelse med investering i fast ejendom. Vores erfarne rådgivere inden for ejendomsret er specialiseret i at bistå dig i din investering, så dit køb forløber som planlagt.

Vi er også specialister i sager omhandlende skade, fejl/mangler på ejendommen, lejeret, naboret og spørgsmål om forsikring.

Kontakt os allerede i dag og få en drøftelse af din sag.

Boligadvokat

At købe en bolig er en stor beslutning. For de fleste er det deres livs største investering. Derfor er det vigtigt at træffe beslutningen på det rigtige grundlag.

En boligadvokat kan hjælpe dig med at få fuldt overblik over dit boligkøb. Der er mange ting at holde styr på, når du køber bolig: ejerskifteforsikring, skøde, servitutter, tilstandsrapporter. En boligadvokat har indgående kendskab til det hele, og hjælper dig med at undgå faldgruber.

Når du får en boligadvokat med på råd, er vi på din side. STORM Advokatfirma er din partner, og vi er nærværende, handlekraftige og har lang erfaring på boligområdet.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Andreas Darwin Madsen
  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  cross