Udstykning af 63 hektar landbrugsjord ved Rosenfeldt

"Jeg er ikke 100 meter mester i det her. Det kender jeg så heldigvis nogle mennesker der er. Her har jeg fået anbefalet Rune af en af mine venner, og også af en der er i mit netværk, som har haft Rune til at hjælpe ham tidligere, og talte godt om Rune."

Udstykning kan give højere værdi

Lige i udkanten af Vordingborg ligger noget jord med udsigt til både vand og den historiske bykerne. I fremtiden kommer der til at ligge en hel ny bydel. Det er Nicolai Oxholm Tillisch fra Rosenfeldt der har valgt at udstykke det store landbrugsareal.

– Vi regner med, at vi kan opnå en højere værdi på det areal, end vi har landbrugsmæssigt i dag. Samtidig tror jeg også, i de helt bløde værdier, at det er en vigtig brik for Vordingborg by at få med ind. Vores jord ligger bare meget tæt på centrum i byen. Samtidig så får vi også styrket Vordingborg by, som vi er utrolig afhængige af i vores produktion. Hvad enten det er medarbejdere eller samarbejdspartnere, så er det vigtigt for os, at Vordingborg by har det godt, når den ligger så tæt på vores virksomhed, siger Nicolai Oxholm Tillisch.

Rådgivning fra erfaren advokat

I forbindelse med den store udstykning, fik han rådgivning af advokat Rune Hyllested.

– Det var egentlig meget simpelt. Jeg er ikke 100 meter mester i det her. Det kender jeg så heldigvis nogle mennesker der er. Her har jeg fået anbefalet Rune af en af mine venner, og også af en der er i mit netværk, som har haft Rune til at hjælpe ham tidligere, og talte godt om Rune. Derfor valgte jeg at gå videre i den retning. Jeg havde mødt Rune ved flere lejligheder tidligere og følte bare, at jeg havde et godt bekendtskab med ham, og han virkede dygtig og samtidig også som et behageligt menneske at arbejde sammen med. Og det vægter jeg ret højt.

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross