Advokat til testamente og arv

Er det nødvendigt at oprette et testamente og beslutte, hvordan arven efter dig skal fordeles, så dine nærmeste sikres bedst muligt? 

Uanset hvordan din familiemæssige situation ser ud, kan det være relevant at tage stilling til, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt, når du en dag ikke er her mere eller ikke selv kan tage beslutninger.

Ved at søge rådgivning hos en af vores familieadvokater, der specialister i testamenter og fremtidsfuldmagter, sikrer du at alle dine ønsker og krav bliver opfyldt og dokumenterne derved dækker alle dine behov. 

Tryghed for dig og dine nærmeste

Det giver en vis tryghed for dig selv og dine nærmeste, når der er taget stilling til, hvad der skal ske, hvis én af jer går bort eller får brug for hjælp til at varetage sine interesser under sygdom.

For langt de fleste par er det relevant at tage stilling til, om man ønsker at sikre hinanden mest muligt, eller om man ønsker, at børnene skal arve en større del. Dette gælder både, når man lever i ægteskab eller som ugifte samlevende. 

Er du enlig, kan det ligeledes være relevant at overveje, hvem du ønsker, der skal arve efter dig, særligt hvis du ikke efterlader børn. Der er mange overvejelser og forhold at tage stilling til.

Vores familieadvokater er specialiserede i at vurdere, hvad der er behov for i præcis jeres situation. Så kontakt os  på telefon 72301205  og lad os hjælpe med at finde den rette løsning for jer.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lene Marie Braad
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross