Erstatning advokat

Hvis du er kommet til skade, kan det være rigtig svært at vide, hvilke rettigheder og krav du har, og der vil ofte være mange bekymringer, der melder sig:

 • Hvor og hvornår skal jeg anmelde skaden?
 • Hvilke rettigheder og krav har jeg?
 • Hvor meget erstatning kan jeg få?

Det og meget mere kan vi hjælpe dig med ved STORM Advokatfirma, hvor vi har advokater med speciale i personskadeerstatning. Vi har mange års erfaring i at behandle personskadesager.

Læg bekymringerne fra dig, og fokuser på at blive rask - Vi håndterer sagen, så du slipper for byrden.

Du skal have den erstatning, som du har krav på i forbindelse med personskader

Uanset om du har været ude for en trafikulykke, arbejdsskade, fritidsulykke, står vores dedikerede team af advokater og sagsbehandlere klar til at hjælpe dig. Vi sørger for, at du ikke står alene mod forsikringsselskabet, arbejdsgiveren, kommunen eller hvem, der ellers er involveret i din erstatningssag.

Vores udgangspunkt er, at du skal have den erstatning, som du har krav på. Det gælder, uanset om der er tale om krav på svie og smerte, varigt mén, tabt arbejdsfortjeneste eller tab af erhvervsevne. 

Advokat-erstatning – vi følger din erstatning ved personskader til dørs

Vores indgående kendskab til dine rettigheder betyder også, at vi ved, hvor der skal sættes ind for at undgå en sagsbehandlingstid ved erstatningssager, der er længere end nødvendig. Derudover giver det os mulighed for at give dig et overblik over sagen – selv når den virker mest uoverskuelig.

Samtidig sætter vi en stor ære i at følge din sag til dørs. Vi kæmper altid 100 % for dine rettigheder og giver ikke op på halvvejen. 

Professionel og forståelig personskade-advokat

Du kan trygt overlade sagen til vores advokater til personskader, da vi med vores specialistviden og erfaring sikrer dig den erstatning, du har krav på.

Hos STORM Advokatfirma vil du derfor opleve, at sagsbehandlingen er meget professionel – men også leveret på et sprog, som er til at forstå, når vi skal behandle din sag om erstatning ved personskade. 

Samtidig sørger vi for, at du hele tiden holdes opdateret om din sag, så du kan følge med i fremskridtene i sagen. Du kan derfor være helt sikker på, at du er i trygge og erfarne hænder hos os.

Få hjælp til erstatning

Lad os tage en snak omkring din situation, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dig,
så du kan få den erstatning, du er berettiget til. 
+45 22 22 55 27
Få en snak med Charlotte
Få en gratis vurdering af din sag

Ingen erstatning for personskade - ingen regning

Vi er selvfølgelig også godt klar over, at du ofte står i en presset situation, når du er kommet til skade. Det er derfor vigtigt for os, at økonomien kan hænge sammen, og du skal derfor kun betale for vores arbejde, hvis du modtager en erstatning. Det kalder vi for ”ingen erstatning – ingen regning”.

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde med én af vores erstatningsadvokater. Vi vil i forbindelse med mødet give dig en vurdering af dine muligheder for at opnå erstatning for din skade. På den baggrund aftales det videre forløb i sagen.

"Rigtig, rigtig godt – så kort kan det siges. En stor anbefaling af STORM Advokatfirma. Det har virkelig været en stor hjælp samt givet os overskud til, at vi kan komme videre som familie. Selvom filmen knækkede på det personlige plan, kunne min mand og jeg mærke, at vi var i trygge hænder."

- Mette Jæger Jensen

Ofte stillede spørgsmål om erstatning, personskade og advokat

Svar: En personskade er en skade på en persons fysiske eller psykiske helbred. Der kan derfor både være tale om fysiske og psykiske personskader.

Svar: Om du opfylder betingelserne for erstatning, og hvor meget erstatning du kan få for din personskade, afhænger af skadens omfang og måden, som skaden er sket på. 

Derudover har det altafgørende betydning, om du kan rette dit erstatningskrav mod et forsikringsselskab, en privatperson og/eller en myndighed. 

Svar: Det er vigtigt at være opmærksom på, at erstatningskrav som udgangspunkt forældes 3 år efter, at skaden er sket. Du bør dog anmelde din personskade hurtigst muligt, således forsikringsselskabet og/eller myndigheden hurtigst muligt kan forholde sig til udbetaling af godtgørelse og erstatning til dig.

Derudover skal du være opmærksom på, at der gælder en særlig anmeldelsesfrist på 1 år i arbejdsskadesager. Skaden skal derfor som udgangspunkt anmeldes inden da.

Svar: Hvor du kan søge erstatning for en personskade afhænger af, hvilken type skade, der er tale om. Hvis der er tale om en arbejdsskade, så er det Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, som behandler arbejdsskadesagen.

Hvis der er tale om en patientskade, så er det Patienterstatningen, som behandler sagen. Hvis der er tale om en trafikulykke med en ansvarlig modpart, skal du anmelde skaden til modpartens lovpligtige ansvarsforsikring.

Hvis trafikulykken er sket i arbejdstiden, er det vigtigt også at få anmeldt skaden som en arbejdsskade igennem Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Svar: Det afhænger af, hvilken type skade, der er tale om.

Ved trafikulykker, hvor der er sket en personskade, har det ikke nogen betydning, om du har udvist egen skyld, medmindre der er tale om grov uagtsomhed.

Svar: Berettigelsen til erstatning afhænger ikke af skadetypen, men om du kan rette dit erstatningskrav mod et forsikringsselskab, en privatperson og/eller en myndighed.

Vi oplever ofte, at der er erstatningskrav ved hjernerystelse, overrevet korsbånd, nerveskade, diskusprolaps og meniskskade.

Få en gratis vurdering af din sag

Er du i tvivl om du har en sag eller har fået den erstatning, du har krav på?

Få en gratis vurdering af din sag fra en af vores højt specialiserede og erfarne jurister. Hos os skal du kun betale for vores arbejde, hvis du får erstatning. Det kalder vi ”ingen erstatning – ingen regning” Det sikrer dig økonomisk tryghed i en svær tid.

Vi svarer inden for 24 timer (dog ikke i weekend og helligdage)

  Charlotte Marie Schmidt Christensen
  Ring 8.00 - 16.00
  +45 22 22 55 27
  Eller skriv til os 24/7
  cc@stormadvokatfirma.dk
  Copyright © 2024 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross