← Mød hele holdet

Shapol N. Enggaard

Advokat, Partner
22 22 55 26sne@stormadvokatfirma.dk

Uddannelse
Cand.jur, Aarhus Universitet, 2007

Shapol N Enggaard

Om Shapol

Jeg er uddannet jurist, cand.jur., ved Aarhus Universitet i 2007 og blev beskikket som advokat af Justitsministeriet i 2010.

Allerede inden jeg blev færdig med mit studie, arbejdede jeg med forsikrings- og erstatningssager. Jeg har derfor stor erfaring med forsikrings- og erstatningssager, som er mit speciale.

Jeg har en dyb forståelse og juridisk viden omkring de ofte komplekse erstatningssager.

Med mere end 18 års erfaring indenfor bl.a. arbejdsskader, trafikulykker, fritidsulykker og patientskader, sikrer jeg, at mine klienter får den erstatning, de er berettiget til.

Via mit arbejde med sagerne giver jeg mine klienter tryghed fra start til slut. Da sagerne indenfor forsikrings- og erstatningsbranchen kan være langtrukne og komplekse, gør jeg mit bedste for at sikre en effektiv og grundig behandling af sagen, så sagen ikke forsinkes unødigt og samtidig sørger jeg for, at mine klienter bliver opdateret på deres sager løbende.

Jeg var i en årrække ekstern lektor på Aalborg Universitet, hvor jeg underviste i Forsikringsret på Kandidatuddannelsen i Jura.

Jeg er medlem af Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret (FEF).

Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret

Det siger kunderne om Shapol

Det var nødvendigt og værdsat at I vil kæmpe for mig

Jeg har været glad for at få hjælp fra Shapol og Storm Advokater i min sag vedr. trafikulykke, som resulterede i piskesmæld og hjernerystelse. Det var nødvendigt og værdsat at I vil kæmpe for mig i min sag. Og samtidigt har jeg fået god og ærlig vejledning undervejs.
Klient

Meget professionelt firma

Meget professionelt firma (storm Advokatfirma) suveræn advokat yderst professionelt menneskelig og med stor forståelse for en svær situation! feedbacken er god altid svar til tiden ! og jeg sender min største anbefaling til advokat Shapol Enggaard uden dig havde jeg givet op og ikke modtaget min erstatning
Tau Iversen
Trustpilot

Hjalp mig med min sag og skulle ikke…

Hjalp mig med min sag og skulle ikke tænke over styring af sagen. De sørgede for det hele
Lasse Husted
Trustpilot

Shapol

Shapol fra Storm advokat firma er super professionel og dygtig til at løse alle de problemstillinger der kommer i en Arbejdsskade sag. Kan klart anbefales
Casper H. Trøjborg
Trustpilot

Shapol is the kind of lawyer I would…

Shapol is the kind of lawyer I would feel very safe and fortunate to engage as she is competent, compassionate and sharp. I talked to her about a personal injury case and she quickly assessed the situation and advised on several key aspects and needed next steps to ensure the little girl’s wellbeing in the long run was safeguarded. Can highly recommend.
Tina T
Trustpilot

Videoer

Artikler

Læs flere

Podcasts

Se flere

Shapol arbejder bl.a. sammen med

cross