Inkasso advokat

Inkasso advokat

Alexander Traunholm Schultz

Hvad er inkasso?

Inkasso er hjælp til inddrivelse af dit tilgodehavende, når din kunde ikke betaler. Advokaterne fra Storm advokatfirma hjælper i den forbindelse gerne med inddrivelse af dine inkassosager, og hjælper dig hele vejen igennem inkassoprocessen. I den forbindelse sørger vi ligeledes for, at du får den nødvendige rådgivning vedrørende din inkassosag.

Hvis det er dig, der som debitor modtaget et inkassobrev eller -mail er det vigtigt, at du reagerer, hvis du ikke er enig i det skyldige beløb. Som debitor skal du dog være opmærksom på, at du risikerer at blive mødt med et sagsanlæg fra kreditor, hvorfor det kan være en god idé at rette henvendelse til en advokat.

Nogle firmaer kan i særlige tilfælde føre en inkassosag gratis. Dette kan vi ikke tilbyde hos Storm Advokatfirma, men modsat de steder, som kan føre en inkassosag gratis, kan advokatfirmaet tage sagen hele vejen, da vi har lov til at møde i en eventuel retssag. Hos Storm Advokatfirma får du nemlig hjælp af vores jurister og advokater, til håndtering af dine inkassosager.

Billig advokatinkasso

Hos Storm Advokatfirma tilbyder vi billig advokatinkasso, hvor vi har vores faste priser på basisinkasso til 349 kr. eksklusiv moms, og mulighed for udvidet inkasso som aftales fra sag til sag. Vores basis inkasso indeholder inkassovarsel, inkassorykker, og herudover ringer vi også én gang til skyldner. Ved udvidet inkasso sender vi sagen i fogedretten, og møder til fogedretsmødet.

Online inkasso

Online inkasso eller e-inkasso er en inkasso service hvor du uploader/fremsender din faktura og oplysninger om den skyldige online til advokatfirmaet. Denne fremgangsmåde er særligt brugbar, når der er tale om inddrivelse af et almindeligt faktura krav, da du som kreditor kan spare en masse tid, og udføre det meste af dit arbejde online.

Har du en ubetalt faktura? Benyt dig af vores online formular– en af de nemmeste og billigste inkassoløsninger på markedet.

Vi bistår en række vandværker, kraftvarmeværker, energiselskaber og mange andre erhvervsdrivende med inddrivelse af deres tilgodehavende beløb gennem vores effektive inkassoproces. Vi kan også hjælpe dig.

Inkasso for og mellem private

Inddrivelse af pengekrave eller hjemtagelse af løsøre, kan særligt for privatpersoner virke som et uoverskueligt job, hvorfor det anbefales, at man anvender inkassoadvokater til inddrivelse af tilgodehavende mellem private. Hvis du har problemer med din inkasso er du meget velkommen til at henvende dig til os.

Forenklet inkasso

Inddrivelse via fogedretten kræver et gyldigt fundament eksempelvis en dom. Såfremt man ikke har et gyldigt fundament er en anden vej at benytte sig af ”forenklet inkasso”, hvor man fremsender et betalingspåkrav til fogedretten, som giver mulighed for inddrivelse via fogedretten uden, at du på forhånd har det fornødne fundament.

Huslejeinkasso

Inkasso er også relevant for dig, som udlejer ejendomme, hvis din lejer ikke betaler sin leje. Som udlejer oplever man til tider lejere, som ikke betaler deres leje til tiden. Hvis din lejer ikke betaler den aftalte leje til tiden bør du overveje at rådføre dig med en advokat, som kan oplyse dig om nærmere om inddrivelsesmuligheder. Hos Storm Advokatfirma har vi både privatretlige advokater samt erhvervsadvokater, hvorfor vi kan være behjælpelige med din inkasso, uanset om din lejer er privat eller erhvervsdrivende.

Inkasso (English)

At Storm Inkasso we are able to help you with collecting your debt aswell as legal counseling if you or your debtor is speaking English. With our team of attorneys, we are able to help you with your debt collecting as well as helping you with lawsuits your case could result in.

Vores advokater hjælper også gerne, med inkasso hvis du er dansktalende, og din modpart er engelsksproget.

Mikkel Anker Pedersen

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Mikkel Anker Pedersen
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
Mikkel Anker Pedersen
cross