← Mød hele holdet

Alexander Traunholm Schultz

Advokat
30 44 97 40ats@stormadvokatfirma.dk

Uddannelse
Cand.jur., Aalborg Universitet, 2020

Alexander Traunholm Schultz

Om Alexander

Jeg er uddannet jurist, Cand. Jur. ved Aalborg Universitet i 2020.

Jeg har i perioden 2020 til 2023 arbejdet som advokatfuldmægtig. Sideløbende hermed har jeg uddannet mig som advokat gennem Advokatsamfundets advokatuddannelse

Jeg blev beskikket som advokat af Justitsministeriet i 2023.

Jeg har gennem hele min karriere beskæftiget mig med behandlingen af konkursboer, hvorfor særligt insolvensretten er et af mine kerneområder. For mig er det vigtigt at være tilgængelig for sagens parter og have fokus på en hurtig sagsbehandling, samt at vælge de løsninger, der giver størst mulig værdi for konkursboet og dermed kreditorerne.

Jeg beskæftiger mig endvidere med konkurskarantænesager, og behandler i denne ombæring retssager omkring pålæg af konkurskarantæne.

Jeg beskæftiger mig videre særligt med inddrivelse og inkasso. Jeg er dermed erfaren indenfor fogedret og giver jævnligt møde i fogedsager. Som led i inddrivelse af bestridte fordringer er det nødvendigt at der tidligt i sagens forløb foretages en juridisk og økonomisk analyse af den konkrete sag. Jeg bistår derfor ofte erhvervsdrivende og private i tvistløsning eller retssager på formuerettens område, herunder særligt retssager omkring pengekrav.

Derudover har jeg stor erfaring med rådgivning inden for køb- og salg af fast ejendom, særligt i forhold til køb af bolig, hvor jeg har ageret køberrådgiver i over 100 bolighandler. Jeg har derfor stor indsigt i de forhold der gør sig gældende ved overdragelse af fast ejendom.

Jeg går op i at have en god og konstruktiv korrespondance med alle sagens parter, både køber, sælger, mægler og pengeinstitutter, således at sagerne kan ekspederes til alles glæde. Kodeordet for mig er at være tilgængelig for mine klienter og sagens parter, således at de med tryghed ved at deres spørgsmål og konkrete behov bliver taget med i sagens behandling.

Jeg er født og opvokset i Nordjylland og har derfor indgående kendskab til STORM Advokatfirmas lokalområder.

Det siger kunderne om Alexander

Inddrivelse af ubetalt depositum

Min mand og jeg brugte STORM Advokatfirma til inddrivelse af ubetalt depositum hos en tidligere udlejer. Lige fra start til slut har STORM Advokatfirma været informerende om processen, og du kan roligt have tillid til, at de håndterer din sag med ærlighed, værdighed og til en god pris for omkostning af sag. Vi vil til hver en tid anbefale STORM Advokatfirma og bruge dem igen en anden gang.
Cecilie Erika Wood
Trustpilot

Har idag fået en super fin samtale og…

Har idag fået en super fin samtale og snak i telefonen med advokat fra Storm ang. hvordan jeg skulle forholde og gribe en sag an angående manglende udbetaling af løn til et ungt menneske.
Heidi
Trustpilot

Artikler

Læs flere

Alexander arbejder bl.a. sammen med

cross