mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

  Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

  Har du spørgsmål til din ejendom

  Få en gratis vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

  Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vurderingen er gratis og uforpligtende.


   Arbejds- og ansættelsesret

   Arbejdsret, ansættelsesret og de fleste aspekter af personalejuraen er noget, der for de fleste af os har betydning i størstedelen af vores liv. 

   Hos STORM Advokatfirma yder vi højt specialiseret rådgivning inden for ansættelsesret og arbejdsret – både til arbejdsgivere og til ansatte

   Ansættelses- og arbejdsretten er i meget stort omfang reguleret af love og af overenskomstbaserede regler (kollektiv arbejdsret). Nogle regler er særligt kendetegnende for den danske ansættelses- og arbejdsret (Den danske Model), mens andre regler er EU-baserede og dermed finder anvendelse både i EU og i Danmark. 

   Efter vores opfattelse er det en fordel for alle, når både arbejdsgiver og lønmodtager kender reglerne og reglernes anvendelsesområde. På den måde undgår man bedst de konflikter, der reelt hverken gavner arbejdsgiver eller arbejdstager.

   Juridisk rådgivning om ansættelsesforholdet fra start til slut

   Vores rådgivning omfatter alle dele af et ansættelsesforhold, startende allerede med hvordan ansættelsessamtalen (uanset om man er arbejdsgiver eller kandidat til en stilling) gennemføres optimalt. 

   Vi rådgiver om - og vi udfærdiger ansættelseskontrakter, ansættelsesklausuler, advarsler, opsigelser/afskedigelser, bortvisninger, fritstillinger, fratrædelsesaftaler m.v.

   Og skulle det gå galt – så hjælper vi med at få den bedst mulige løsning ved mediation, voldgift eller civil retssag.