Entrepriseret

Ved opstart af nybyggeri eller et renoveringsprojekt anbefaler vi altid, at du indgår en entreprisekontrakt med den eller de håndværkere, som skal udføre arbejdet. Dertil skal det nævnes, at det er vigtigt at have en specialiseret juridisk rådgiver med i alle (om)byggeriets faser – det vil sige både før, under og efter opførelsen af et byggeri.

Når der skal udarbejdes en entreprisekontrakt, er det en god idé at søge rådgivning hos en advokat, der er specialiseret i entrepriseret, så du får en kompetent juridisk rådgiver til at gennemgå kontrakten og sikre trygheden i forbindelse med dit byggeri. Og det er tilfældet med STORM Advokater.

Advokat med speciale i entrepriseret

Vi rådgiver som entrepriseretsadvokater om alle entrepriseretlige problemstillinger, herunder:

 • Indgåelse af entreprisekontrakter og rådgiveraftaler
 • Kontakt til offentlige myndigheder om plan- og byggeforhold
 • Mangler ved byggeriet eller rådgivningen, herunder opgørelse over forsinkelses- og mangelkrav
 • Løsning af tvister og konflikter, herunder voldgifts- og retssager
 • Syn- og skønssager samt sagkyndige beslutninger

Lad os bistå dig som advokat til byggesager

Søger du en advokat til dit byggeprojekt? Når man skal i gang med at bygge nyt, er mange af de aftaler, der indgås med entreprenører og håndværkere, reguleret efter de forskellige love og regler i entrepriseretten. Det er derfor altid fornuftigt at få en advokat med speciale inden for entrepriseret til at gennemgå de forskellige kontrakter og aftaler, inden du starter dit byggeprojekt.

Vi har advokater med speciale i byggesager og rådgiver både projektudviklere, entreprenører, offentlige og private bygherrer og bygmestre i forbindelse med såvel store, såvel som små entrepriseprojekter.

Med vores rådgivning er du sikret den optimale støtte og sparring gennem hele entrepriseprocessen. Vi skaber fremadrettede løsninger og håndterer effektivt de konflikter, der måtte opstå undervejs.

STORM Advokatfirma – din advokat i entrepriseret.

Vores specialer

Dine specialister i entrepriseret

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  Copyright © 2023 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross