Overtog apotek og erhvervsejendom

30. april 2020
2 minutters læsetid

At vælge advokat til køb af erhvervsejendom, er en god investering. Ali Shaker Al-Hussainy valgte STORM Advokatfirma, da han skulle overtage apoteket i Skørping og samtidig købe erhvervsejendommen.

I april 2020 overtog Ali Shaker Al-Hussainy apoteket i Skørping og udsalgene i Støvring og Arden. I den forbindelse valgte han at købe den erhvervsejendom, der huser apoteket i Skørping.

Han valgte STORM Advokatfirma til at rådgive ham i forbindelse med købet.

– Jeg har altid boet i København, så jeg kender ikke Aalborg så godt, så jeg gik faktisk på Google og søgte efter advokatfirmaer i Aalborg, for jeg er siden flyttet til Aalborg. Jeg fandt nogle gode anmeldelser af STORM Advokatfirma, så dem valgte jeg at kontakte, siger han.

Havde brug for ekspertise

Han skrev en mail og fik hurtigt svar retur.

Overtog apotek og erhvervsejendom

– Jeg forklarede at det handlede om en overdragelse af virksomheden, men at jeg skulle bruge STORM’s ekspertise til køb af ejendommen, fordi den afgående apoteker gerne ville sælge ejendommen. Jeg havde brug for at vide, hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med købet, siger Ali Shaker Al-Hussainy.

Det er Lægemiddelstyrelsen, der har udpeget Ali Shaker Al-Hussainy til at overtage apoteket i Skørping, samt udsalgene i Støvring og Arden.

Den afgående apoteker havde dog samtidig et ønske om at sælge erhvervsejendommen i Skørping, og den valgte den nye apoteker at købe.

Imponeret over rådgivning

Han var, med egne ord, imponeret over den rådgivning han fik hos STORM Advokatfirma i forbindelse med købet.

Overtog apotek og erhvervsejendom

– Han var dygtig til at gennemskue købsaftalen og var opmærksom på, hvilke punkter jeg skulle være ekstra opmærksom på. Så det var rigtig god rådgivning, som jeg har været glad for, siger Ali Shaker Al-Hussainy.

Han og familien er nu flyttet til Aalborg og livet som apoteker er i fuld gang i egen erhvervsejendom.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Copyright © 2023 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross