← Mød hele holdet

Jens Axel Kruchov

Advokat, Partner
22 22 55 25jk@stormadvokatfirma.dk

Uddannelse
Cand.jur., Aarhus Universitet, 1983
Advokat fra 1987

Om Jens

Jeg er uddannet jurist, Cand. Jur. ved Aarhus Universitet i 1983.

Jeg har i perioden 1984 til 1987 arbejdet som advokatfuldmægtig i Odder og Ribe og blev beskikket som advokat af Justitsministeriet i 1987.

Jeg har været ansat som chefjurist i landboforeninger i 25 år og har arbejdet med landbrug, generationsskifter, arveret og dødsbobehandling siden da.

Jeg startede STORM Advokatfirma i 2013 sammen med advokat Rune Hyllested og advokat Shapol Enggaard.

Som advokat har jeg gennem mange år arbejdet med landbrugshandler, landzonesager, generationsskifter af landbrug, selskaber og koncernstrukturer.

STORM Advokatfirma er medlem af Patriotisk Selskab og Danske Svineproducenter.

Dette sammenholdt med min lange erfaring med min anden store faglige interesse i form af familieret gør, at jeg arbejder med proaktiv familieret i form af en holistisk rådgivning om alle familieretlige forhold som problemforebyggende foranstaltninger.

Jeg færdes derfor hjemmevant med at definere og opfylde kundeønsker om testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter.

Oven i dette har jeg siden studiet arbejdet med dødsbobehandling og dødsbobeskatning. Derfor arbejder jeg også både intenst og dybt med private skifter, bobestyrerboer og uskiftede boer samt naturligvis de skatte- og afgiftsmæssige konsekvenser.

Jeg er fast klummeskribent ved Effektivt Landbrug og en meget anvendt underviser og oplægsholder. Jeg er god til at formidle vanskelige områder på en måde, der gør, at tilhøreren får en forståelse for de juridiske løsninger og muligheder.

Jeg er frivillig juridisk rådgiver hos Kræftens Bekæmpelse.

Jeg løser opgaver i hele Danmark.

patriotisk selskab danske svineproducenter kræftens bekæmpelse

Det siger kunderne om Jens

Meget tilfreds - både telefonrådgivning og chat

Har netop været i kontakt med STORM Advokatfirma - både gennem chat-funktion og efterfølgende telefonisk, vedr. bobehandling/opgørelse og hvordan en sum fastsættes på formueopgørelsen til Skifteretten. Jens stillede spørgsmål og bidrog med god rådgivning - Alt var gratis og Jens var utrolig hjælpsom og imødekommende og med 30+ års erfaring inden for bobehandling, følte jeg mig godt hjulpet videre. Fik desuden mulighed for at ringe tilbage, hvis der skulle opstå yderligere spørgsmål. Er meget tilfreds !
Linda
Trustpilot

Tak for hurtigt kontakt og brugbar råd…

Tak for hurtigt kontakt og brugbar råd om arv. Helt sikkert et advokat firma der er værd at anbefale - tak.
Ditte Holler-Jensen
Trustpilot

Jeg giver 5 stjerne for en helt igennem…

Jeg giver 5 stjerne for en helt igennem god oplevelse, og svar som man havde brug for
John Rother
Trustpilot

Jeg vil gerne rose Storm advokater

Jeg vil gerne rose Storm advokater, fordi jeg modtog en meget hurtig og saglig rådgivning pr telefon i en akut situation om handel af sommerhus internt i familien ved arv - og endda før en egentlig sag er oprettet. Mange tak !
Karin Bo Bergquist
Trustpilot

Min bedemand havde en aftale med Storm…

Min bedemand havde en aftale med Storm om en kort gratis samtale med STORM. Fik god, konkret og venlig rådgivning omkring håndtering af dødsbo. Vi havde ikke brug for ydeligere rådgivning efter dette, men havde været ganske trygge ved STORM, hvis det var.
Simon Erichstrup
Trustpilot

Hurtig og super kompetent hjælp

Skrev på deres chat, og bad om en opringning. 15 minutter senere blev jeg ringet op af en sød mand (mener han hed Hans) som var super kompetent, og meget hjælpsom. Han gav gode råd, og gjorde meget ud af en god forklaring - og så oveni fandt vi ud af at særeje på min mands virksomhed ikke var nødvendigt i forhold til det vi spurgte til. Så “slap vi for en advokatregning” som han så pænt sagde. Vil helt klart vende retur næste gang vi får behov for advokathjælp, også selvom næste gang måske ikke bliver gratis ??
Sara Bejerholm Jørgensen
Trustpilot

Nærværende advokat

Hos advokaterne Storm modtog vi en rigtig god rådgivning og gennemgang i forhold til arv. Og vi blev overrasket af at rådningen var gratis
Lecia
Trustpilot

Hurtig og tryg hjælp vedr. dødsbobehandling…

Chatbot virkede fortrinligt som første indgang. Henviste hurtigt til personlig hjælp og jeg blev ringet op inden en time. Behagelig samtale med god forståelse, grundighed og hurtig hjælp videre med mine spørgsmål. Grundig hjælp til gennemlæsning af salgskontrakt vedr. dødsbo. Tusind tak for den hurtige og behagelige hjælp. Jeg følte mig i trygge hænder.
Mia Borg Andersen
Trustpilot

Brugbar og hurtig hjælp!

Jeg skrev et spørgsmål i deres chatfunktion søndag og fik allerede et opkald fra en af deres advokater mandag morgen. Meget fornemt at få hjælp den på måde og at få et direkte og brugbart svar.
Rune
Trustpilot

Arealoverførsel af møllegrund

Jeg henvendte mig med en sag der handler om arealoverførsel af møllegrund. Jeg er blevet godt og kompetent vejledt af Jens Axel Kruchov, og honorar har ud fra mit synspunkt stået i et rimeligt forhold til den hjælp jeg har fået. Jeg håber nu at vinde sagen.
Henrik Schaumburg
Trustpilot

Super god og rådgivning i forbindelse…

Super god og rådgivning i forbindelse med testamente, ægtepagt osv. kan varmt anbefale Jens Axel Kruchov
Morten
Trustpilot

Kompetent og fantastisk serviceminded

Meget hurtig, meget hjælpsom og meget dygtig!
Maria Brøndym
Trustpilot

Hurtig og kompetent rådgivning

Jeg blev straks stillet videre til en kompetent advokat, der på 10 minutter fortalte mig alt relevant for at være klædt på til møde med sælger. Hvis handlen bliver til noget ved jeg nok hvem der skal være min advokat!
Henrik Ranch
Trustpilot

Havde flere spørgsmål angående…

Havde flere spørgsmål angående landbrugspligt, og hvad dette indebærer. Blev ringet op af advokat Jens, vi havde en meget behagelig samtale, hvor jeg blev lyttet til og fik svar på alle mine spørgsmål på en venlig og nem forståelig måde.
Morten Just Pedersen
Trustpilot

Videoer

Artikler

Læs flere

Podcasts

Se flere

Jens arbejder bl.a. sammen med

cross