← Mød hele holdet

Louise Holm Sørensen

Advokat
22 91 36 07lhs@stormadvokatfirma.dk

Uddannelse
Cand.jur., Aalborg Universitet, 2019

Louise Holm Sørensen

Om Louise

Jeg blev uddannet jurist, cand.jur., ved Aalborg Universitet i 2019, og har herefter arbejdet som advokatfuldmægtig ved STORM Advokatfirma frem til 2022, hvor jeg blev beskikket som advokat og fortsatte som advokat ved STORM Advokatfirma.

Jeg beskæftiger mig både med personskadeerstatningsret og familie- og arveret, og behandler i den forbindelse også rigtig mange retssager. Jeg er derfor også at finde i retten flere gange ugentligt.

Inden for området for personskadeerstatning beskæftiger mig blandt andet med arbejdsskader, trafikskadesager, patientskadesager og fritidsulykker, hvor jeg blandt andet udarbejder erstatningsopgørelser over for de involverede parter, behandler tvister om årsagssammenhæng og yder rådgivning om erstatningsafgørelser fra både forsikringsselskaber og offentlige myndigheder.

Inden for området for familie- og arveret rådgiver jeg blandt andet om testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og samejeoverenskomster.

Jeg bistår også i sager om skilsmisse og bodeling, hvor det særligt er deling af økonomien og forhold vedrørende ægtefællebidrag, som gør sig gældende. Et stort område for mig inden for familieretten er sager vedrørende forældremyndighed, bopæl og samvær, hvor jeg dels rådgiver herom og dels tager med mine klienter i Familieretshuset, hvis der er behov for det. Hvis sagen oversendes fra Familieretshuset til Familieretten varetager jeg selve retssagen og sikrer klienten en tryg vej gennem hele forløbet.

Jeg ser udfordringer frem for problemer, hvilket afspejler sig i mit arbejde, hvor jeg prioriterer høj faglig kvalitet med en grundig og effektiv tilgang. Jeg prioriterer derfor en tryg og forståelig sagsbehandling i tæt samarbejde med mine kollegaer, og det er vigtigt for mig, at klienterne føler, at deres sag er i trygge hænder, hvor de altid kan få fat på os.

Jeg er medlem af Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret (FEF) og Danske Familieadvokater

Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret danske familieadvokater

Det siger kunderne om Louise

Dygtige og yderst professionelle. Tak Louise

Jeg skriver denne anmeldelse for at anbefale alle til at tage kontakt til Storm Advokater, såfremt man skulle stå i en uheldig situation.Jeg kontaktede adskillige firmaer, men ganske få steder blev jeg mødt med både professionel, effektiv og personlig behandling på én gang.Louise var en heltinde. Hun gav min familie og jeg de bedste råd og vejledning, som vi kunne drømme om.Aldrig havde jeg troet, at en trist og grå årsag til at gå til en advokat, skulle omvendes til håb og positivitet. Tak Louise!Skulle vi stå i saksen på et tidspunkt, så ved jeg præcis, hvor vi skal gå hen.Tøv ikke med at kontakte dem! De er super dygtige og meget transparente (også angående pris osv). Du kan endda få indledende snak og råd til 0 kr.Kæmpe tak.
Alexandra Vidovic
Trustpilot

Super gode og super hjælpsomme

Super gode og super hjælpsomme. De lytter til en, og prøver at hjælpe så godt de kan. De er eminent gode til at, forstå og til hele tiden at holde en opdateret. Kan kun anbefale storm Advokat firma.
Sofie Borg
Trustpilot

Jeg kan anbefale at skal man bruge et…

Jeg kan anbefale at skal man bruge et advokatfirma så skal man tage dette har fået den beste hjælp🙂🙂
Lone Fries
Trustpilot

Profesionelle og god kommunikation…

Profesionelle og god kommunikation igennem hele forløbet. Kan varmt anbefale Louise som hjalp os med vores sag.
Isa Hansen
Trustpilot

Helt fantastisk hjælp

Helt fantastisk hjælp til alt af advokaten Louise og juridisk sagsbehandler Lene Boye. De har været utroligt flinke og hjælpsomme og taget sig af alt hvad der skulle ordnes i forbindelse med sag og erstatning. Kan helt klart anbefales.
Patrick Kongerslev
Google

Storm advokater overtog min…

Storm advokater overtog min arbejdsskade sag da fagforening mente alt var gjort, de har gjort et fantastisk og effektivt arbejde. De har virkelig kæmpet min sag, og det resulterede i noget positivt.
Henriette Hallengreen
Trustpilot

jeg har haft det bedste oplevelse med…

jeg har haft det bedste oplevelse med Louise og de gode advokater som storm advokatfirma har. De har fået min sag i familieretten om bopæl over mit barn og fået hende hjem til mig. Jeg kan kun anbefale dem til at køre en sag
Heine Carlsen
Trustpilot

Videoer

Artikler

Læs flere

Podcasts

Se flere

Louise arbejder bl.a. sammen med

cross